Поздрав свима, трагачи код куће! Ако тражите некретнину у запањујућем граду Херцег Нови, Црна Гора, онда имамо гомилу повољних понуда за вас. Имамо пуно огласа препуних обећавајућих могућности некретнина-зар не бисте желели да погледате шта имамо? Само викните, ако желите да видите више, увек смо спремни да раширимо црвени тепих.

Хајде сада да разговарамо о ресторанима. У просеку гледате око 1.200-1.500 евра по квадратном метру стана у центру града. Слободне парцеле и парцеле могу вас коштати између 100 и 200 евра по квадратном метру. Прилично уредно, зар не? Али наравно, цене ће се разликовати у зависности од различитих фактора - локације, величине и стања имовине и тако даље. И не заборавимо на оне луксузне домове с погледом на море, ови штенци могу бити мало хладнији.

            

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 81

Земљиште са погледом на море површине 538 м2 у Херцег Новом
  • Поглед на море
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

              


Поседовање имовине овде у Херзег Новом је попут остварења свих снова о некретнинама. Закони о страној имовини су прилично једноставни:"купујете ово, ви сте власник тога." И хеј, ко не би желео парче овог медитеранског раја? Власништво над некретнинама пружа вам прилику да се настаните у земљи са целогодишњим сунцем, задивљујућим пејзажима и најпријатнијим локалним становништвом.

Идемо даље, разговарајмо о Херцег Новом. Овај град је, управо овде, одлично место на Јадранској обали, препуно историје, културе и ненадмашне атмосфере опуштања. Шетајући старим градом, заљубићете се у његове добро очуване тврђаве и старе манастире. Ово место је запањујућа мешавина медитеранске и источне архитектуре. И немојте ме чак ни присиљавати да причам о локалној кухињи и ноћном животу, они су једноставно укусни и узбудљиви!

Па, шта служимо за столом? Поред наших опсежних и узбудљивих понуда некретнина у Херзег новом, овде радите са стручњацима. Ми смо професионалци у прилагођавању идеалних некретнина клијентима, узимајући у обзир буџет и укус. Треба вам више информација? Можда индивидуални излет? Само реците, а ми ћемо вам помоћи да купите свој комад некретнина у Херзег новом!

И хеј, сви смо овде пријатељи, па се слободно обратите ако вам нешто затреба. Ми смо само на удаљености од телефонског позива или е-поште. Хајде да се то догоди. Добродошли кући, пријатељу!