Добродошли пријатељи! Драго ми је што вас видим овде у лову на првокласне некретнине у прелепом Сусани, Црна Гора. Претпостављам да желите да додате нешто узбудљиво и ново у свој портфељ, Јесам ли у праву? Схусхан има прави предлог за вас, верујте ми! Ако желите више информација о некретнинама у овом скривеном драгуљу, само пошаљите захтев. Имамо гомилу сјајних понуда које само чекају да буду искоришћене, тако да не губите ни секунду!

Прелазећи на цене, вероватно се питате: "а колико Пиероги уопште коштају овде у Шушану?"Цене некретнина овде су разнолике као и пејзаж. У просеку, за шик стан са успешном локацијом, мораћете да издвојите од 1.500 до 2.000 евра по квадратном метру. Цена се повећава ако гледате смештај са величанственим погледом на море или у близини центра града. Лепо, зар не?

            

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 298

Нови стан у Бару са погледом на врт од 36 м2
  • Нови дом
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                                  


Сада поседовање имовине у Сусанију није само финансијска инвестиција. То је такође емоционална инвестиција. Невероватно је поседовати део овог живописног града, а не само сунчано лето. Замислите ово: ваш удобан стан, шоља кафе "јава" у руци и величанствени црногорски пејзаж испред прозора. То је сан, зар не? Још боље, можете га изнајмити када нисте у близини и зарадити додатни новац са стране. Колико је то цоол?

Дозволите ми да вам кажем нешто о Шушану. То није само рудник злата у некретнинама, то је место које даје потпуно ново значење фрази "живети пуним плућима". Живот овде има другачији ритам, спорији је, опуштенији, а људи, вау, једноставно су невероватни! А пејзажи, човече, то је као нешто из сна са својим бескрајним плавим морима, зеленим брдима и златним заласцима сунца. Јесам ли споменуо морске плодове? Укусно је!

Услуге? Ми ћемо вас обезбедити! Не продајемо само некретнине, већ вас упознајемо са потпуно новим животним стилом. Ако и даље тражите праву некретнину или планирате путовање, зашто чекати? Контактирајте нас и ми ћемо вам помоћи да сазнате шта значи заиста живети у Шушану, Црна Гора. Имамо кључеве вашег будућег становања, само један позив!

Запамтите, у Шушану не купујете само некретнине. Купујете гомилу среће! Зато уђите сада код нас и уроните у шушански начин живота. Вреди!