Па, здраво теби, копнени кретен. Овде сте јер вас занимају сликовити делови земље у Баошићу, Црна Гора, зар не? Ако не, нема никога да суди, останите, погледајте мало и погледајте шта добри људи из Баосхицхија могу да понуде. Наш тим је увек спреман да вам пружи информације о најбољим понудама за земљу на овом одличном месту. Само кликните на дугме за позив на акцију испод да бисте приступили мноштву сјајних понуда за продају земљишта у Баосхицхију. Нећете пожалити!

ОК, хајде да разговарамо о ценама. Да ли ће то срушити банку или ћете се смејати све до управљања земљиштем? Просечна цена за земљиште са терасом у Баосхицхију кретаће се око 40-60 евра по квадратном метру. Дакле, то није ударац у новчаник, с обзиром на бујни пејзаж и све већу заједницу исељеника. То је заиста сјајна ствар!
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-17 приказивање 17

Земљиште са погледом на море површине 538 м2 у Херцег Новом
  • Поглед на море
Земљиште у Лустици се продаје за изградњу виле
  • Поглед на море
Земљиште 740м2 у Богишићи, Луштица са погледом на море
  • Поглед на море

                   


Поседовање земљишта у Баосхицхију није само поседовање земљишта, већ је много више од тога. Ово је ваша карта за миран живот у идиличном окружењу. Замислите да се пробудите уз буку разбијајућих таласа и птица које певају на вашем прагу! То је прилично добар посао, зар не? Осим тога, нема бољег осећаја од тога да имате свој део света, посебно на месту као што је Баосхицхи.

Баосхицхи је место где треба бити. Старији људи ће вам причати приче старе као свет,док ће вам Млади направити јак еспрессо. Замислите чудан сеоски живот помешан са свим модерним новитетима на које сте навикли. Одлично место за ударање ногу, читање књиге, можда чак и писање! Ево фасцинантне чињенице! Да ли сте знали да у Баошићу расте најстарије маслиново дрво у Црној Гори? Има 2000 година и још увек се врти, прилично цоол, зар не?

Пре него што одете, хајде да укратко разговарамо о нашој агенцији. Сви радимо на проналажењу савршеног места за вас, било да је то земља, кућа или стан. Дакле, без обзира да ли желите да купите земљу или је то само кратка посета, погледајте наше огласе или резервишите посету, само кликните на дугме "затражи информације". Бићемо срећни као шкољке да вам покажемо све око себе.

Запамтите да је у Баосхицхију ваш сан о поседовању савршеног дела земље удаљен само један клик миша!