Здраво пријатељу! Размишљате о куповини парцеле земље у доброти, Црна Гора? Па, направили сте сјајан избор! Наша мала агенција је ту да оствари ваше снове о власништву над земљом. Хајде, позовите нас и ми ћемо вам понудити неке од најбољих земљишних понуда у љубазности - посебно за вас. Не терај свој сан да чека, зар не?

Сада разговарајмо о мулама. Куповина земље у љубазности неће запалити рупу у џепу. Просечна цена по комаду земље овде се обично креће око 100 евра по квадратном метру. Прилично леп посао, зар не? Али запамтите да цене могу мало да варирају у зависности од тачне локације, погледа на море, близине погодности и слично. Али хеј, не брини због тога! Кунемо се транспарентношћу, без сумњивог посла, друже!
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-15 приказивање 15

         


Поседујете земљу у доброти? То је попут поседовања дела раја. Имате прекрасне плаже, нетакнуту природу и запањујући поглед на море. Овде је слобода изградње куће из снова или можда шик хотел апсолутно злато. Наравно, мало папирологије, али закони су прилично једноставни у вези са поседовањем страних некретнина. Замислите да пијуцкате нешто хладно док се одмарате на свом комаду црногорске земље!

Љубазност, то није само место, то је начин живота. Скривени драгуљ црногорске обале са опуштеном медитеранском атмосфером. Живот овде је попут вечног славља захваљујући живописном старом граду, шармантном шеталишту и љубазним људима. И погодите шта-овде се налази дивна Црква Светог Есташа. Замислите сву ту културу на свом прагу. Живећи овде, осећаћете се као да сте погодили џекпот!

Наша агенција, ми смо прави професионалци када су у питању земљишни Послови у љубазности. Пружамо комплетан пакет услуга-правни савет, папирологија, преговарање, шта год. И верујемо да то радимо како треба. Нема журбе, нема асертивне тактике продаје. Бићемо ту за вас док не пронађете свој савршени комад земље-добро, знате, онај који се једноставно чини исправним. Па, шта чекате? Позовите нас за најновије најаве о продаји земљишта или договорите посету. Водимо вас на забаван начин да постанете власник земље у љубазности!