Хеј, тамо! Одушевљени сте што размишљате о куповини првокласне некретнине у прелепом Петровцу, Црна Гора. Искрено, одличан избор! Нећете пожалити. Погледајте наш портфолио и погледајте шта нудимо. Сваког дана се у нашим књигама појављује све више најава о продаји земљишта у овом узбудљивом кварту, момци!

САД, да будем јасан, искрено упозорење није јефтино у подруму. Са својим плажама које одузимају дах и шармом током дана, овај део Јадрана није јефтин. У просеку говоримо негде око 100-200 евра по квадратном метру за добре ствари. Али запамтите, говоримо о земљи с погледом на море која може направити песника од било које особе. Вреди сваки пени ако желите да знате моје мишљење.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-10 приказивање 10

Земљиште у Режевицхах за комерцијалне некретнине
  • Учествују
Земљиште у Blizikuche на изградњу 3 вила, поред Свети Стефан
  • У близини мора
Продаје земљишта у Бечичи 4470 м2
  • Поглед на море
Продаје земљишта у Бечичи 4470 м2

Бечићи

  • Собе 0
  • Површина 4470 m2

                   


Поседовање овде је разумљиво и без проблема. Закони о имовини у Црној Гори важе и за нерезиденте-тако да нема лукавих трикова! Без обзира да ли планирате да дизајнирате вилу из снова или имате свој виноград, поседовање земље у Петровцу је солидна инвестиција. Осим тога, нема ништа боље од дивљења заласку сунца са сопствене терасе, зар не? Апсолутно блаженство!

Хајде сада да разговарамо о животу у Петровцу. Вау, какво место! Замислите насипе обрубљене палмама и најсвежије морске плодове које можете пробати. И људи, Ох људи, сол земље, такви су. Да не спомињем, да ли излазите са својих улазних врата и налетите на римске мозаике из 3. века? Некако цоол, ха? И да ли сам споменуо маслинике који се протежу километрима? Мислим, хајде!

И хеј, нећете све то радити сами. Наша агенција? Радимо неуморно да бисмо вам помогли да пронађете тачно земљиште које вам је потребно. Знамо терен, све улазе и излазе, целу енцхиладу. Само нас позовите и ми ћемо вас упознати са списковима, водити обилазак, разумети сву ту досадну папирну бирокрацију-у реду је!

Закључак, ако желите укус медицинског живота, контактирајте нас данас! Хајде да нађемо овај савршени кутак Петровца који вас чека. Пожурите, међутим, места се попуњавају и сигурно нећете желети ништа да пропустите!