Здраво пријатељу! Ако сте слетели овде, вероватно ћете погледати неку земљу у Улцину, Црна Гора. Морам рећи, одличан избор! Упарите азурно Јадранско море са спокојном медитеранском климом и добићете делић раја. Слободно, момци! Контактирајте нас за широк спектар повољних понуда за земљиште у Улцину. Наша опера се неће завршити док не будете на својој земљи, церећи се од уха до уха!

Хајде сада да разговарамо о ценама у Турској. У просеку, цена прелепог дела земље у Улцину креће се од 25 до 500 евра по квадратном метру. Наравно, за неке се цена може мало надувати. Али, хеј, то није само нека земља. Ово је ваше лично уточиште у граду које одише историјским шармом и живописном културом.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-18 приказивање 18

Велико земљиште у Бару са панорамским погледом
  • Поглед на море
Земљиште у бару за покретање посла
  • Паркинг
Плац ID=959
Плац ID=959

Утьеха

  • Собе 0
  • Површина 960 m2
Земљиште у Добра Вода на првој линији мора
  • Поглед на море

                   


Власништво над локалитетом Улцињ није само земљиште. Не, све је у осећају поноса, у праву хвалисања, ако хоћете. Ви сте део разнолике и динамичне заједнице која се налази у овом малом драгуљу Медитерана. Богата комбинација историје, културе и искрометних локалних становника даје Улцину његов неповторив колорит.

Али дозволите ми да вам кажем да Улцињ није само поседовање земље. Ради се о животу у сликовитој панорами, као да је сишла са поштанске разгледнице. Замислите то - јутарње трчање по пешчаним плажама, лежерне шетње маслиницима, изласци на кафу на необичним трговима старог града. Видите зашто брежем? И ево забавне чињенице-у Улцину се налази најдужа плажа на Јадранском мору. Не можемо то сада победити, зар не?

ОК, пређите на наше услуге. Нећемо се зауставити само на продаји ваше земље. Ох Не, господине, држимо вас за руку цео пут. Од проналажења савршеног дела земље до решавања свих тих досадних правних поступака. Наш занат је да своје снове претворимо у стварност. Дакле, момци, слободно. Позовите нас за комплетну листу земљишних парцела или резервишите датум и ми ћемо вас одвести на чаробни обилазак Улцина.

Зато не журите. Размислите о томе. А кад будете спремни, јавите нам. Помоћи ћемо вам да постигнете договор о земљи својих снова у Улцину. Претворимо овај део раја у вашу стварност. Шта кажеш, шампионе? Да ли сте спремни за бацање?