Хеј тамо, трагачи за земљом! Управо сте наишли на златни рудник прилика-добродошли у свет утехе, Црна Гора. Ако сте уопште заинтересовани за куповину земљишта у утеху, верујте ми, на правом сте месту. Ево идеје-пошаљите нам брзи захтев и приступите ексклузивним понудама земљишта у утеху.

ОК, пређимо на ствар. У утеху је просечна цена земљишта нешто нижа од осталих европских жаришта. Да ли бисте могли да верујете да бисте могли да купите првокласну некретнину за око 100-200 евра по квадратном метру? Да, то је права крађа! Дакле, без обзира да ли сањате о летњој вили или желите да отворите свој посао, то је потпуно погодно за ваш џеп.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 22

Земљиште у Утехе 831 м2 за изградњу виле или хотела
  • Поглед на море
Плац ID=959
Плац ID=959

Утьеха

  • Собе 0
  • Површина 960 m2
Продато је велико земљиште од 1704 м2 у Сутомору
  • Паркинг
Земљиште у бару за покретање посла
  • Паркинг

                   


Искрено, сада, поседујући земљу у утеху, тешко да је могуће пронаћи бољу инвестицију. Имате свој комад црногорског раја, место где вас чекају будући догађаји. Овде видимо драматичан пораст броја купаца земљишта, што значи да цене некретнина не могу а да не расту. Такође, размислите о слободи поседовања своје земље - са њом можете радити шта год желите.

Хајде да мало разговарамо о утеху, у реду? Замислите бизарно обално село прошарано шармантним кућама окруженим брдима и маслиницима. Локални становници су добродошли и гостољубиви, а начин живота је миран и миран. Замислите да се сваки дан пробудите с погледом на кристално плаво Јадранско море или гледате како сунце залази иза феноменалног Острва Ада Боиана, то је једноставно задивљујуће!

Дакле, Ево у чему је ствар. Наша агенција вам може пружити све потребне услуге како би се власништво над земљиштем у утеху претворило у шетњу парком. Нудимо савете, помоћ у правним процедурама и, наравно, најбоље понуде земљишта у утеху. Па како би било да нам пошаљете захтев за ћаскање? Можда чак организујемо и личну посету, тако да из прве руке можете ценити лепоту утехе. Овде смо да вам помогнемо да направите овај први корак ка стицању некретнина из снова.

У реду, момци, то је цела поента. Ако сте заинтересовани за земљу Утеха, позовите нас и брзо ћемо се позабавити вама. Радујемо се вашем позиву, трагачи за земљом! Учинимо Утеху местом које зовете својим домом.