Hej atje, kërkuesit e tokës! Sapo keni goditur një minierë ari mundësish-mirë se vini në botën E Uteha, Mali i Zi. Nëse jeni edhe pak më i vogël i interesuar për të zotëruar tokë Në Uteha, më besoni, ju jeni në vendin e duhur. Këtu është një ide-na xhiruar një kërkesë të shpejtë dhe për të marrë qasje në oferta ekskluzive të tokës në Uteha.

Mirë, le të zbresim në tacks bronzi. Në Uteha, çmimi mesatar për tokën është pak i volitshëm në krahasim me pikat e tjera Të nxehta Evropiane. A mund të besoni se mund të kapni një pjesë kryesore të pronës për rreth 100 deri në 200 €për metër katror? Po, është një vjedhje në rregull! Pra, nëse e keni vendosur zemrën tuaj në një vilë verore ose dëshironi të krijoni një biznes, është plotësisht miqësore me xhepin.
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja

1-8 duke treguar të 8

                   


Tani zotërimi i tokës në Uteha, sinqerisht, vështirë se ka ndonjë investim më të mirë. Ju keni fetë Tuaj Të parajsës Malazeze, një vend ku presin zhvillimet e ardhshme. Ne po shohim një rritje të blerësve të tokës këtu, që do të thotë se çmimet e pronave nuk mund të shkojnë askund, por lart. Plus, mendoni për lirinë e zotërimit të tokës tuaj - ju mund të bëni gjithçka që dëshironi të bëni me të.

Le të bisedojmë pak Për Uteha, apo jo? Foto një fshat i çuditshëm bregdetar, i mbushur me shtëpi simpatike, i rrethuar nga kodra kodrina dhe ullishte. Vendasit janë të ngrohtë dhe mikpritës, dhe mënyra e jetës këtu është e qetë dhe paqësore. Imagjinoni të zgjoheni me pamjen e detit Adriatik blu kristal çdo ditë, ose të shihni diellin të perëndojë pas ishullit fenomenal Të Ada Bojana, është thjesht befasuese!

Pra, këtu është marrëveshja. Agjencia jonë mund t'ju ofrojë të gjitha shërbimet e nevojshme për ta bërë zotërimin e tokës Në Uteha një shëtitje në park. Ne ofrojmë konsulencë, ndihmë me procedurat ligjore, dhe natyrisht, listat më të mira të tokës në Uteha. Pra, si për ju të na bjerë një kërkesë për një bisedë? Ndoshta ne madje do të krijojmë një vizitë personale në mënyrë që të mund të merrni bukurinë E Uteha nga dora e parë. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të bëni atë hap të parë drejt zotërimit të pronës tuaj të ëndrrave.

Në rregull njerëz, kjo është e gjatë dhe e shkurtër e saj. A duhet të jeni të etur Për Tokën E Uteha, na jepni një lëvizje dhe ne do t'ju zgjidhim pronto. Mezi pres të dëgjoj nga ju, kërkuesit e tokës! Le Ta Bëjmë Uteha një vend që ju e quani shtëpi.