Поздрав свима, Добродошли у наш шармантни кварт, драгуљ Црне Горе-Херцег Нови! Видимо да тражите добар комад земље у нашој дивљини. Па, дефинитивно сте погодили џекпот са нама! Имамо мноштво предлога који могу одушевити вашу машту. Али не верујте нам само на реч, контактирајте нас данас и погледајте које добре понуде можемо да припремимо за вас.

Хајде да разговарамо о бројевима, у реду? Вредност земљишта у Херцег Новом обично је у распону од 100 до 500 евра по квадратном метру. Ово може мало да варира у зависности од локације, карактеристика земље и близине погодности. Било би вам тешко да нађете бољу понуду за свој новац било где другде са тако примамљивим ценама.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-10 приказивање 10

Земљиште са погледом на море површине 538 м2 у Херцег Новом
  • Поглед на море

    


Поседовање земље у Херцег Новом није само земља и новац, то је начин живота и море сунчеве светлости. Закон о имовини овде је прилично директан-не постоји лукава бирократска бирокрација која би вас могла збунити. Поред тога, имате слободу да изградите своју кућу из снова управо на својој територији. Замислите да пијуцкате хладно пиће на веранди са панорамским погледом на море-то је живот!

Херцег Нови је прави празник. Има пуно шарма, пуно бујних зелених брда и живописних погледа који ће Instagram феед Попс! Да Не спомињем Стари град са својим тврђавама, удобним кафанама и љубазним локалним становништвом. А да ли сте знали да се Херцег Нови може похвалити са више од 200 сунчаних дана у години? Разговарајте о добрим расположењима током целе године!

Хајде сада да разговарамо о нашим услугама. Наша мисија је да Вам пружимо најбољи комад земље који одговара вашем начину живота и буџету. Спремни смо да одговоримо на сва ваша питања, водимо обиласке некретнина за вас, преговарамо о трансакцијама у ваше име и израдимо све документе. Па зашто нам се не обратити, погледати нашу листу доступних парцела или погледати у посету? Једва чекамо да вам помогнемо да пронађете свој комад раја у Херзег новом!