Поздрав свима, па размишљате о идеји да пронађете удобан стан или запањујуће апартмане у Ђурашевићу, Црна Гора? Никад није било бољег времена! Имамо неколико дивних некретнина означених на нашој листи врућих тачака спремних да упознају своје нове власнике. Контактирајте нас у било ком тренутку да бисте затражили детаљније предлоге за Јурашевици. Само чекамо овде, једва чекамо да разговарамо о вашем будућем дому.

Слушајте, пређимо на ствар. Пијаца Јурашевици није баш јефтина, али ни откупнина за принца вам сигурно није потребна. Просечна цена станова средње класе креће се око 100.000 евра. У зависности од локације, величине и погледа који се отвара када се пробудите, може бити мало виши или нижи. Међутим, сигурни смо да ћемо уз мало стрпљења пронаћи оно што вам одговара.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 66

Стан од 74 м2 у Крашићима у комплексу са базеном
  • Нови дом

                   


Прилично је једноставно када је у питању власништво над некретнинама у Јурашевићима. Биће вам драго да знате да бацање новчића или рвање није део процеса. Све је то легитимно и изнад свих похвала. Процес преноса имовине је практично исти посао. Морате се позабавити малом папирном влакном и платити неколико накнада, али не брините, све је то врло лако изведиво.

Одлично, онда разговарајмо о томе какав би био живот у Ђурашевићима. Овај нетакнути црногорски шарм није повезан само са прелепим становима. Замислите кривудаве улице, необичне локалне продавнице и рустикалне кафане које служе локалну храну.
Плаже су такође заиста нешто, са тињајуће златним заласцима сунца као нигде другде. Далеко од гужве, имаћете сочан део смирености у потпуности на располагању.

Пре него што завршимо с тим, хајде да брзо прођемо кроз то како вам можемо помоћи. Наша агенција за некретнине нуди свеобухватне услуге, од састављања листе некретнина до прегледа, папирологије и преговора. У основи, чинимо све што можемо да олакшамо процес куповине ваше имовине. Па, како звучи кратко ћаскање да бисте добили прве информације о најновијим најавама у Јурашевићима? Овде смо, спремни и чекамо ваш позив.