Па, здраво, ловци на куће! Наишао сам на наш мали кутак Интернета, зар не? Дошли сте на право место ако тражите апартмане у Бечићу, Црна Гора. Успут, слободно нас контактирајте за додатне предлоге. Имамо још много тога одакле су дошли, само чекамо да се савршено уклопе!

Сада о ценама у овом слатком месту званом Бечићи. Просечне цене станова овде и пола нису тако лоше. Уопште не! За таблет добре величине могли бисте очекивати око 100.000-150.000 евра. Компактни станови обично коштају мање, почевши од око 50.000 евра. Не превише, зар не? Посебно с обзиром на регион! Обећавам да нигде нећете наћи бољу вредност за новац.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 240

Стан у Будви са верандом и парцелом 300 м од мора
  • У близини мора

                        


Поседујете своју кућу у Бечићу? Говоримо о отелотворењу разумних инвестиција. Вредност некретнина овде стално расте из године у годину. Осим тога, то је место које бисте с поносом назвали својим домом, знате?

Бечићи, друже, прилично хладно место. Спокојан, леп и поред запањујућег Јадранског мора... боље и не може бити! И хеј, није ствар само у лепом изгледу. Мештани су љубазни, а кулинарска сцена није превише јадна - мислим, ко не воли добру храну, зар не?

Што се тиче ужурбаности, центар града је испуњен живахним пијацама, кафићима и локалним окупљањима ако вам се свиђа. А ако сте љубитељ ситница попут мене, ево вам додатне чињенице – једно од најстаријих стабала маслина на свету расте у Бечићима. Шта кажете на ово за почетак разговора!

ОК, вратимо се нама. Овде у нашој агенцији поносни смо што преузимамо све гњаваже око проналажења смештаја. Преузимамо све гњаваже око преговора, папирологије и слично. Да тако кажем, поштедите се анксиозности. Свиђа ти се оно што чујеш? Одговорите и јавите нам ако желите да видите више огласа или желите да посетите.

ОК, друже, у овом тренутку то је све што могу да кажем. Запамтите да је Бечићи тамо где је све. А ми смо ту да вам помогнемо да пронађете савршен смештај у овом скривеном драгуљу Црне Горе. Дакле, немојте бити аутсајдер, викните нам! Првокласна некретнина вас чека!