Добродошли на нашу веб страницу! Очигледно је да сте у потрази за својим савршеним станом у божанској води, Црна Гора. Имамо велико поштовање према вашем избору. И са сигурношћу вам можемо рећи да се ваша претрага дефинитивно завршава овде. Пошаљите нам е-пошту за више понуда и доживите узбуђење гледања наших импресивних понуда некретнина у доброј води.

Хајде сада да разговарамо о новцу. Нико не воли изненађења када су у питању цене некретнина, зар не? У просеку, станови у доброј води коштају између 1.000 и 2.000 евра по квадратном метру. Овај удобан балкански град комбинује погодност и приступачност по цени, а да не спомињемо невероватне пејзаже. То вам даје највише новца!
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 124

Стан ID=808
  • Поглед на море
Стан ID=808

Улцињ

  • Собе 3
  • Површина 63 m2
Продаје се стан у доброј води у комплексу на обали са базеном
  • У близини мора

              


Нема ништа боље од тога да имате свој мали комад раја у доброј води. Предиван поглед са вашег балкона, врућа лета на плажи, хладне зиме поред камина са топлом шољом у рукама. То је добар живот! Верујте нам; поседовање стана овде је чисто блаженство.

Па, Добра Вода је живот сажет савршено. Налази се на Јадранској обали Црне Горе, где сунце обилно сија током целе године. Замислите да се свакодневно будите уз звуке умирујућих таласа и залазака сунца који одузимају дах. Додатна чињеница је да се у овом величанственом граду налази и историјска тврђава "Стари Улцињ", о којој се могу испричати неке дивне приче.

Што се тиче наших услуга, па, ми нисмо уобичајена Агенција за некретнине. Ми смо ваш пријатељски водич кроз комшилук који ће вас пратити на сваком кораку. Треба вам помоћ око папирологије? Покрићемо те. Осећате узбуђење због завршетка посла? Вичите нас! Хајде да изаберемо савршен стан за вас у доброј води која ће учинити да ваша срца туку мало јаче.

Као што кажу, "кућа је тамо где је срце'. Смиримо то срце у узбудљивој, задиркиваној "доброј води", зар не? Време је да набавите свој дом из снова на овом фантастичном месту. Пошаљите нам е-пошту за листу занимљивих предлога или лично истражите овај прелепи град.