Добродошли момци! Дошли сте на право место ако тражите станове у прометном граду Подгорици, Црна Гора. И да вам кажем директно, за нас у Агенцији је апсолутна посластица пронаћи савршено место на којем бисте могли да окачите шешир!

Смешно је, људи мисле да ће куповина стана у Подгорици запалити рупу у џепу, али то је далеко од истине! Немојте ме погрешно схватити, није тако јефтино као локално пиво, али дефинитивно вас неће коштати руке или ноге. Просечне цене се обично крећу између 1.000 и 1.500 евра по квадратном метру. Без обзира да ли тражите удобан кутак или елегантнији Пентхоусе - овде има места за сваки буџет!
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-11 приказивање 11

Нови 2-собни стан 67 м2 у центру Подгорице
  • Балкон
Савремени студио-гарсониера у Подгорици, Забиело
  • Паркинг
Шик нови стан од 47 м2 у Подгорици у Цити кварт-у
  • Балкон
Намештен трокреветни стан у Подгорици
  • Намештај
Двособан стан у Подгорици у новој кући са паркингом
  • Намештај
Апартмани у хотелу NIKIC 42 м
  • Балкон
Апартмани у хотелу NIKIC 42 м

Подгорица

  • Собе 1
  • Површина 42 m2

    


Поседовање стана у Подгорици само је по себи остварење сна. Без обзира да ли улажете за приход од закупа или планирате да се дугорочно настаните овде, Направили сте прави избор! Ваша установа, тачно у центру града! Ништа није боље од тог осећаја, зар не? Поред тога, вредност некретнина овде стално расте. Дакле, чак и ако га продате за неколико година, добићете кружни профит.

Ако говоримо о Подгорици, живот је овде миран и све се дешава истовремено. Можете уживати у ужурбаном градском животу са ресторанима, кафићима и продавницама, а паркови, обалне стазе и историјске знаменитости имају умирујући ефекат. Не верујеш ми? Погледајте Миленијумски мост и торањ са сатом - неколико запањујућих знаменитости које треба видети.

Сада се вратимо на ствар. Ми смо у Агенцији на услузи, помажући вам да глатко пређете од потенцијалног купца до поносног власника куће! Само нам пошаљите е-пошту и ми ћемо послати све најновије огласе директно у ваше пријемно сандуче. Или, Хеј, зашто једноставно не ускочите у посету? Хајде да заједно нађемо онај угао Подгорице где ћете се осећати као код куће.

Дакле, попијте пиће за плодно путовање у потрази за домом! Пошаљите нам поруку или погледајте у нашу канцеларију и кренимо. Верујте ми, у Подгорици нема бољег места за проналажење одличних апартмана.