Па, здраво свима! Ако сте дошли у потрази за луксузним, живописним апартманима у Рафаиловићу, Црна Гора, на правом сте месту. Одушевљени смо што вам пружамо стан из снова са прекрасним погледом на море или удобан стан који се налази у овом прелепом приморском граду. Јавите нам; једва чекамо да поделимо са вама занимљивије предлоге.

Хајде сада да разговарамо о ценама. У просеку, диван стари двособан стан у Рафаиловићу коштаће вас око 150.000 евра. Тражите нешто велико мање? Не брини, друже! Једнособни станови обично коштају око 80.000 евра. Сада говоримо о просечним ценама, тако да се оне могу мало повећати или смањити, али будите сигурни да ћемо пронаћи најбољу понуду за вас која одговара вашем буџету.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 216

Стан у Будви са верандом и парцелом 300 м од мора
  • Учествују
На продају 77 м2 стан у Rafailovici Будва са погледом на море
  • Намештај
Стан у Рафаиловицху од 52 м2 поред плаже
  • Учествују
Стан у Рафаиловицху од 52 м2 поред плаже

Рафаиловичи

  • Собе 2
  • Површина 52 m2
Стан 55,82 м2 у Пржно у нову резиденцију комплекс
  • Учествују
Бисер обале: двособан стан у Рафаиловићу-не пропустите!
  • Прва линија

                             


Поседовање комада Рафаиловића је попут поседовања малог дела раја. Размислите о томе: буђење сваког јутра са задивљујућим погледом на море, испијање јутарње кафе и уживање у сјају сликовитих залазака сунца чини се да сте сваки дан на одмору! Да не спомињем, ови објекти су солидна улагања у злато са великим потенцијалом за изнајмљивање због годишњег прилива туриста.

А живи у Рафаиловићима - тамо је сада нешто заиста магично. Овај мали град је више од места за летњи одмор. Прекрасне плаже, кристално чиста вода и укусна локална кухиња чине га тако разноликим. Такође, да ли сте знали да је легендарна Плажа Куеенс, једна од најлепших плажа на свету, удаљена само неколико минута вожње? Живот овде је посебна атмосфера, начин живота, читав нови свет искустава, рећи ћу вам!

И ту долазимо, као ваша пријатељска Агенција за некретнине у суседству, у игру. Наш тим има за циљ да вам помогне да се снађете у свету станова у Рафаиловићима, осигуравајући да пронађете некретнине које одговарају вашем стилу, потребама и буџету. И ту се нећемо зауставити-пратићемо вас у свакој фази, од погледа до папирологије, све док не будете спремни да прихватите свој нови дом раширених руку. Зато не сумњајте више ни секунде. Јавите нам и кренимо у потрагу за вашим савршеним местом у Рафаиловићима!