Поздрав свима, дошли сте на право место ако тражите савршене апартмане у мирном кварту Свети Стефан, Црна Гора. Пребивалиште из снова удаљено је само један клик одавде, друже! Само нам пошаљите е-пошту и ми ћемо вам понудити пуно сјајних понуда за некретнине.

Глава иде у круг када су у питању цене, ха? Не брини због тога. Можете купити шик стан у сликовитом Светом Стефану по цени од око 2.000 до 5.000 евра по квадратном метру. Није тако цоол за комад Европског раја! Међутим, цене се могу мало разликовати у зависности од локације и понуђених погодности.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 221

Стан у Будви са верандом и парцелом 300 м од мора
  • У близини мора
Намештен двособан стан 58м2 у Будви
  • Учествују

              


Поседовање малог дела Светог Стефана није само стан, већ добијате јединствен, опуштен начин живота. Замислите да се пробудите са панорамским погледом на море, направите доручак у својој модерној кухињи, а затим се опустите на свом балкону-звучи невероватно, зар не? И добра вест: поседовање куће у Црној Гори значи да можете поднети захтев за боравишну дозволу. Згодно!

Сада, говорећи о Свети Стефану, не завијамо када кажемо да је то апсолутни драгуљ. Налази се на малом острву на запањујућој Јадранској обали Црне Горе и обилује шармантним калдрмисаним улицама. Ако сте љубитељ историје, требало би да истражите утврђено село из 15.века. Ако волите сунце и море, па, за ове плаже можете умрети. Ох, јесмо ли споменули да је Свети Стефан омиљено место за одмор славних са листе "А"? Разговарајте о томе како комуницирати са богатим и славним!

На крају, али не најмање важно, пређимо на то како можемо остварити ваше снове о некретнинама. Нудимо свеобухватне услуге-од претраживања некретнина, обилазака, преговора, правних прегледа, како год желите, ми то радимо. Желите да погледате наше ексклузивне понуде или желите да направите следећи корак ка куповини стана из снова? Сви смо пажљиви и ту да помогнемо! Само нас позовите и урадићемо остало.

Дакле, ево га, Свети Стефан вас чека. А сада, како би било да набавите стан из снова?