Хеј, тамо! Сањате о пријатној промени пејзажа или можда зароните у узбудљиву прилику за инвестирање? Па, управо сте наишли на злато, јер је Утеха, Црна Гора, место о коме сте сањали. То је скривени драгуљ на Јадранској обали, украшен апсолутно запањујућим становима које можете назвати својим домом или претворити у поуздан извор сталног прихода. Зато уђите, контактирајте нас за додатне понуде. Изненадићете се када видите благо које вас чека.

Слушај, долазећи у Утеху, нећеш гуглати "трошкове живота на Марсу", обећавам ти. У просеку цене станова крећу се од 1.500 до 2.000 евра по квадратном метру. По мом мишљењу, то је крађа, посебно за угодан кутак у медитеранском рају.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 119

Нови апартман у Сутомору 100м од пешчане плаже
  • Намештај
Стан ID=808
  • Поглед на море
Стан ID=808

Улцињ

  • Собе 3
  • Површина 63 m2

              


Хајде сада да разговарамо о поседовању једне од ових беба. Замислите ово: пробудите се свако јутро у свом прелепом стану у Утехани, у чијем дворишту је чисто Јадранско море, или га изнајмите хладним људима из целог света, зарађујући кружну суму, а да притом не радите апсолутно ништа. Поседовање имовине овде није само луксуз и удобност, то је разуман новац, а ко то не воли?

Живот у утеху је прича коју бисте желели да напишете. То је мирно рибарско село са око 100 становника и не, неће вам требати речник за комуникацију. Овде се широко говори енглески-савршено, зар не? Има прелепе шљунчане плаже, топле тиркизне воде и свеже морске плодове који су једноставно божански. И ево забавне чињенице коју вреди размислити: Утеха се буквално преводи као "утеха". Зар не? Само чиста Иронија судбине!

Гледајте, нисмо овде само да вам покажемо ове феноменалне станове у утеху. Не, проћи ћемо са вама сваки корак овог пута. Пружимо руку помоћи. Ми ћемо вам помоћи у свему, од гледања огласа до превазилажења све бирократске бирокрације док кључеви не буду у вашим рукама. Зато нас контактирајте, затражите најаве или договоримо посету ако желите.

П.С. нешто ми говори да ћете се заљубити у Утеху на исти начин на који смо се заљубили. Зашто се суздржавати? Хајде да се то догоди. Добре ствари су одмах иза угла. Једва чекам да добијем вест од тебе. Ваше здравље!