Па, здраво свима! Дакле, тражите станове у Улцину, Црна Гора? На правом сте месту! Наша агенција има много понуда некретнина у овом сензационалном подручју које само чекају да их истражите. Контактирајте нас и ми ћемо вам понудити најбоље понуде на тржишту. Било која врста, било који буџет-можемо вам помоћи да пронађете простирку из снова.

Хајде сада да разговарамо о тесту. Просечна цена станова у Ulcinj...it на различите начине, знате. Генерално, гледате на распон од 800 до 1500 евра по квадратном метру за апартмане. Наравно, није уклесан у камен. Фактори као што су старост зграде, локација и да ли пружа спектакуларан поглед на Јадранско море природно ће утицати на број Букара које ћете бацити. Али не брините, рачунамо ваш буџет!
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 89

Стан ID=808
  • Поглед на море
Стан ID=808

Улцињ

  • Собе 3
  • Површина 63 m2
Нови стан у Бару са погледом на врт од 36 м2
  • Нови дом
Нови стан у Улцину површине 50 м2 у близини мора
  • У близини мора
Стан ID=811
  • Балкон
Стан ID=811

Улцињ

  • Собе 4
  • Површина 79 m2

              


Поседовање стана у Улцину је паметна инвестиција, друже. Тржиште некретнина у Црној Гори је у порасту, а Улцињ, са својом богатом историјом и величанственим обалама, не остаје по страни. Поред тога, не заборавимо на потенцијални приход од изнајмљивања станова - многи људи траже право место за одмор у Црној Гори. То је сјајно, зар не?

Ако говоримо о Улцину, то је модерно место за живот. Опуштени начин живота и ужурбан ноћни живот савршено се комбинују. Шетња старим градом пружиће вам увид у његову богату историју, док су запањујуће плаже и морске шетнице савршене за мало сунчања и опуштања. Имате ли меку тачку за китесурфинг? Улцини ће те покрити. Ох, и за храну овде можете умрети-обавезно пробајте локално маслиново уље и мед!

Наша агенција је ваш стални извор информација о свим питањима некретнина у Улцину. Не само да састављамо списак некретнина, већ и саветујемо о правним питањима, помажемо у папирологији и пружамо подршку након ваше куповине. Наш циљ је ваше задовољство-ми ћемо настојати да осигурамо да потрага за вашим новим смјештајем иде једнако глатко као и једрење. Дакле, само нас контактирајте и хајде да заједно направимо први корак до вашег стана из снова у Улцину. Радујем се скором позиву од тебе, друже!