Хеј, тамо! Дакле, претражујете Интернет у потрази за становима у Херцег Новом, Црна Гора, зар не? Па, пронашли сте рудник злата – или, боље речено, нетакнуте врсте Јадрана – јер наша агенција има мноштво понуда у овом медитеранском рају. Не будите странац, пишите нам и пружићемо вам још више могућности. И верујте ми, неки од њих су превише добри да би им се одупрли.

Хајде да разговарамо о ценама. Вероватно мислите: "Црна Гора, на обали мора, мора да је скупа", зар не? Да будем потпуно искрен, то није баш крађа, али неће ни сломити банку. У просеку, распони цена луксузних станова обично се крећу око 2.000 евра по квадратном метру, док ваши свакодневни, приземни станови коштају око 1.100 евра по квадратном метру. То нису ораси, али сигурно ће вам надокнадити трошкове!
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 34

Удобан стан у приземљу од 34 м2 само 50 м од плаже у Ђеновићу
  • У близини мора

         


Држите се шешира јер је поседовање сопственог малог дела црногорског раја путовање за разлику од било ког другог. Замислите да се свако јутро пробудите из освежавајућег морског поветарца који дува кроз ваш прозор и сунчевих зрака који се одбијају од кречњачких зидова ваше кухиње. Изгледа феноменално, зар не? Куће у Херзег новом су једноставно другачије-имају посебну ауру, као да су посуте магичним поленом вила. Хајде, живи ову причу са нама, узми свој комад ове прелепе земље.

Херзег Нови, овај драгуљ је управо овде, за разлику од било ког другог града. Можда је и мали, али има шарм за дуге дане и свој дух. Украшен наранџастим крововима и зеленилом, што се тиче очију, налази се одмах на улазу у Боко Которски залив. Имате стари град са својим добро очуваним средњовековним улицама и шармантним трговима, а осећај који имате док шетате овим авенијама старог света, да, безвременски је! И јесам ли споменуо море? Па, то је на вашем прагу, дођавола!

Сада, ако желите да ову авантуру пребаците са екрана на ИРЛ, само нас обавестите и ми ћемо за вас обићи најлепша и најпожељнија места у граду. Добићете прави увид у наше скромне, али фасцинантне услуге агенције које ће вам помоћи да пронађете оно што вам савршено одговара. Слободно нас контактирајте одмах да бисте сазнали Списак станова или организовали лични излет. Наставите, остварите своје медитеранске снове са потпуно новим станом у блиставом Херцег Новом!