Луксузни апартмани са погледом на море у новој резиденцији у Котору, Црна Гора

Котор

На захтев

Укратко

Продају се станови у новом стамбеном комплексу у Црној Гори на обали Которског залива Јадранског мора.

Стамбени комплекс има 37 станова од 35 до 232 квадратна метра. Од 22 различите врсте распореда, можете одабрати праву опцију, било да се ради о пространим апартманима за целу породицу или удобном стану у којем је лепо бити сам. Просечна површина спаваћих соба је 22 м2. Станови у кући се већ продају у завршној обради, користе се паркет од драгоценог дрвета, Порцеланоса порцелан и водовод Виллерои & Боцх и Нокен. Прозори су двокоморни дрвени прозори са вентилом за ноћно проветравање, јер су то најбољи прозори. Станови уједињују чињеницу да су све просторије створене пространим, јединственим дизајном, функционалним за удобан живот, што омогућава особи да се осећа мирно пријатно. Сви станови имају оптички интернет, као и сателитску телевизију са широким избором канала.

Цене станова од 139.000 евра-студија и до 1.296.000 евра – двостепени пентхауси.

Налази се објекат мање од 2 км од улаза у Стари град Котор, који се помиње још у летописима Римског царства. А сада је Стари град укључен у листу објеката светске културне баштине УНЕСКО-а. На зидовима Старог града налази се најпознатије тржиште у Котору, које већ 600 година пружа избор пољопривредних намирница на којима можете купити домаћи козји сир и вино. А у најстаријем граду наћи ћете око 28м различитих ресторана у случају да желите да вечерате у једном од њих. Близина Марине омогућиће да се јахта постави и посматра са прозора који такође пружају спектакуларан поглед на Которски залив, Стари град, древну тврђаву смештену на планини изнад старог града и не-криминалне џиновске планине испуњене густим шумама и биљкама. Неколико метара од Комплекса налази се Туристичка стаза, дуга 5 км у реликтну шуму за шетње на свежем ваздуху.

Комплекс се састоји од 5 корпуса који имају монолитно каркасну структуру отпорну на земљотрес са испуњавањем цигленом зидањем. Наручни носиви зидови дебљине 300 мм облицовани су 7 500 м2 травертина на фасади. Под травертином је постављен 4-слојни систем хидро и термоизолације, креиран по технологији "топла керамика", која такође штити од буке.

Стан се налази на трећем спрату у четвороспратној кући
Површина стана 61м2

Структура стана дневни боравак, кухиња, спаваћа соба, купатило и тераса са погледом на море и планине

Паркет плоча. Тераса. Клима уређај. Намештај. Паркинг. Нова зграда

Локација

 • Земља : Montenegro
 • Град : Котор
 • Агент : Polina

Тражите више опција за стварне станове у Котор ? Не пропустите ову прилику! Попуните пријаву да бисте добили ажурне понуде некретнина за продају.

Детаљи

 • ID : 1626
 • Тип : Стан
 • Статус : Продаје се
 • Цена : На захтев
 • Собе : 0
 • Укупна површина : 61 m2
 • Балкони : 0
 • Поглед на море

Планирати посет

Попуните овај образац да бисте добили више информација о објекту
   или пишите на        
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима