Добродошли пријатељи! Ако тражите станове у Котору, Црна Гора, погодите шта сте погодили џекпот. Не заборавите, ту смо да вас упознамо са најбољим местима у граду, па се не устручавајте да потражите боље понуде.

Дакле, хајде да то решимо до краја. Која је цена за станове и апартмане у Котору? Наравно, може се разликовати, али у просеку добијате око 2.200 евра по квадратном метру приликом препродаје имовине и до 3.000 евра по квадратном метру приликом куповине нове имовине. Економична опција? Можда не. Да ли је вредно тога? Апсолутно!
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 120

                   


Посједовање Куће у Котору је прави Бузз, момци. Не само да добијате мали рај на Јадранској обали, већ добијате и инвестицију која се може више него исплатити. Захваљујући својој све већој популарности, Которово тржиште некретнина је у порасту. Стан у овом прелепом граду ретко ће бити празан ако одлучите да га изнајмите када се вратите кући.

Када уђете у Котор, као да ћете се пренети у прошлост. Овај средњовековни град, са својим шармом обале и старим каменим кућама, изгледа да је сишао са страница бајке. Не заборавите на невероватну кухињу, кунем се, ако сте пробали њихов пршут или сир, нећете желети да одете! А немојмо ни почети са ноћним животом, ведрим и енергичним, завидио би јој Еррол Флинн.

Дакле, о нашим услугама. Све то радимо, момци. Претрага, преговарање, папирологија — како желите. Желели бисмо да Вам понудимо прилагођену услугу која одговара вашим потребама. Треба вам списак станова и апартмана? Ми то радимо. Желите да закажете посету неколико места? Сматрајте да је случај завршен. Само треба да кликнете на ово дугме за контакт, а ми ћемо се позабавити остатком.

Дакле, видите да је проналажење стана из снова у Котору једноставно када смо у вашем тиму. Сада не заборавите да нас контактирате за ове укусне понуде.

Наслоните се, опустите се и пустите нас да радимо магију. Ускоро ћете пијуцкати хладно пиво Никшичко у свом новом которском стану, дивећи се запањујућем погледу на залив. Звучи као план, ха? Урадимо то!