Поздрав свима, тражите ли куће и виле у Ђурашевићу, Црна Гора? Па, имате среће, јер то је оно што сви радимо! Без обзира да ли сте спремни да одмах обавите куповину или за сада само прегледавате, позовите нас телефоном или нам пошаљите е-пошту. Имамо неколико сјајних предлога који ће вас оборити!

Сада пређимо на суштину — цене. Поседовање куће или виле у срцу Ђурашевића није јефтино, али вреди сваког пенија. У просеку добијате око 2.500 евра по квадратном метру. Али хеј, не брини због тога! Запамтите да улажете много више од цигле и малтера. Такође бирате локацију, стил живота и атмосферу.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-8 приказивање 8

Панорамска луксузна вила са базеном
  • Нови дом
Панорамска луксузна вила са базеном

Богишићи

  • Собе 6
  • Површина 260 m2

                             


Замислите да имате свој комад црногорске ривијере. Можете ли се ујутро окупати у Јадранском мору или попити лијени еспрессо на тераси испуњеној сунцем, звучи примамљиво? Па, власништво над некретнинама овде не може бити само супер богато. Без обзира да ли планирате да се скрасите, инвестирате или набавите отмено место за одмор, поседовање куће или виле у Ђурашевићима може бити ваш избор!

Јурашевици, ако нисте знали, драгуљ је који се налази на полуострву Луштица. То је, наравно, мали заселак, али боже, колико је импресиван. Има златне плаже, кристално чисту воду и нетакнуту природу. Не можете заборавити ни на локалну храну - од свежих морских плодова до јаког црног вина, локална кухиња је остварење гурманског сна. Ох, и немојте ме започети спектакуларним погледом на Бококоторски залив!

Звати нас је попут ударања Џекпота! Ми смо прави професионалци који разумеју све замршености тржишта некретнина Јурашевици. Наш тим вам може помоћи у свакој фази — преговорима, куповини, изради документације, како год желите. Имате питања? Само питајте! Желите да видите некретнину? Учинићемо да се то догоди. Нисмо само у продаји кућа и вила. Овде смо да вам помогнемо да пронађете свој рај у Јурашевићима. Дакле, наставите, одважите се и контактирајте нас. Ваша некретнина из снова удаљена је само неколико корака од вас!