Поздрав свима и добродошли! Дакле, ловите куће и виле у Тивати, ха? То је сјајно! Дошли сте на право место. Имамо гомилу огласа који само чекају да их прегледате. Па зашто нам не пошаљете поруку? Можда ћете једноставно пронаћи кућу из снова која се налази у једној од спокојних улица Тивата или са погледом на сликовити залив!

Дакле, вероватно се питате: "каква ће бити штета?"Па, просечне цене кућа и вила у Тивати могу се кретати од 100.000 до 5 милиона евра, али нека вас то не плаши! Постоји широк спектар у којем постоји нешто што ће одговарати готово сваком буџету. Величина, локација, стил су сви важни фактори који могу утицати на цену.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 59

Стамбена зграда у Мазину 2
  • Нови дом
Стамбена зграда у Мазину 2

Тиват

  • Собе 11
  • Површина 240 m2
На продају градску кућу у тивату
  • Балкон
Продаје се нова градска кућа у Тивату
  • Паркинг

                             


Међутим, поседовање ових величанствених пребивалишта није само због њихове вредности, већ и због пуштања корена и обезбеђивања дела раја. Замислите да се пробудите с прекрасним изласком сунца у Тивати док пијуцкате јутарњу шољицу кафе у трендовском дворишту. Или можда више волите вечери и желите да запалите роштиљ у свом елегантном дворишту? Ах, чисто блаженство, друже!

А сам Тиват, па, да вам кажем, то је проклето погодно место које се може назвати домом! Има лежеран шарм, али истовремено је све софистицирано и модерно. У граду ћете наћи комбинацију старог и Новог, са модерним тржним центрима и древним каменим зградама које стоје једна поред друге. Ох, и храна! То је гастрономска посластица! Забавна чињеница-Порто Монтенегро, једно од најимпресивнијих места за јахтање на свету, налази се управо овде у Тивати.

Али престаните да ћаскате о Тивати, вратимо се на ствар. Као ваша продавница некретнина на једном месту у Тивату, спремни смо да Вам понудимо врхунске прилагођене услуге. Од пружања огласа који ће одушевити вашу машту до организовања погледа, подржаћемо вас! Па хајде, контактирајте нас, хајде да вам водимо обилазак нашег портфеља атрактивних кућа и вила у Тивати.

Па пожурите, у реду? У Тивату вас чека цео свет величанствених кућа и вила. Пошаљите нам е-пошту, пошаљите нам е-пошту или чак свратите у посету. Увек смо спремни за ћаскање. Без обзира да ли купујете, продајете или само прегледавате, ту смо да ваше путовање некретнинама у Тивату учинимо незаборавним!