Хеј, тамо!

Дакле, тражите ли кућу или вилу у прелепом Мотичком Гају, Црна Гора? Добар избор, дефинитивно тражите на правом месту. Имамо мноштво предлога који ће вас одушевити до сржи. Зато слободно активирајте претрагу куће и контактирајте нас за више врхунских могућности и понуда. Да, добро сте чули, ваша кућа из снова или вила у Мотичком Гају удаљени су само неколико корака.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 23

Топла породична кућа 102 м2, 1+3 у Ковацкой долини
  • Учествују
Топла породична кућа 102 м2, 1+3 у Ковацкой долини

Ковачка Долина

  • Собе 3
  • Површина 102 m2
Кућа се продаје у Миздоу 1 + 2 90м2
  • Намештај
Кућа се продаје у Миздоу 1 + 2 90м2

Жабљак

  • Собе 0
  • Површина 90 m2

              


ОК, хајде да разговарамо о цени. Сада нико не жели да се вози, зар не? У просеку, за рај као што је Мотицки Гуи, вероватно очекујете да ћете добити између 1.500 и 2.000 евра по квадратном метру становања. Нешто скупље за вилу, рецимо око 2.500 евра по квадратном метру. Али слушајте, све ове цене, оне су попут пластелина, потпуно флексибилне, засноване на индивидуалним својствима. Неке изванредне карактеристике или врсте могу довести до повећања цене. Али хеј, то је игра, зар не?

Сада имате кућу или вилу у Мотичком Гају - верујте ми, чека вас узбудљива вожња. Апсолутни мир, слобода и понос поседовања сопственог простора је попут грицкања великог сочног хамбургера након дугог дана – чисто блаженство! А куће и виле Мотички Гај је заиста нешто посебно. Класична и истовремено модерна, пространа и истовремено пријатна - изгледа да ова места имају своју личност.

Да ли сте икада сањали да побегнете од урбаног хаоса и само зароните у спокојну природу? ПА, мој пријатељу, Мотицки Гуи је твоја карта за овај рај. Смештен међу брдима и бујним зеленилом, живот овде је попут бескрајног одмора. Ох, и јесам ли споменуо реку Долијанску која пролази кроз Мотицки Гај? Једноставно одузима дах, то је као жива разгледница. Имате свеж ваздух, љубазне људе и прилику да додирнете локалну културу која је само магична.

Сада вероватно размишљате: "како ћу искористити ове могућности?"Па, друже, ту долазимо. Услуге наше агенције за некретнине су управо оно што вам је потребно да бисте глатко прешли пут куповине куће. Од личних консултација, посета кућама и вилама, решавања финансијских питања до коначно предаје кључева, покрићемо вас! Једна кратка порука или позив могу отворити врата вашег места из снова у Мотичком Гају. Па зашто чекати? Почнимо ову узбудљиву авантуру.