Здраво! Добродошли у наш мали кутак Интернета, где комуницирамо о свему што се тиче некретнина, посебно о нашем скривеном драгуљу, Мотички Гај, Црна Гора. Ако сте овде, то значи да вероватно желите да купите комад овог невероватног места или сте барем заинтересовани за њега. Не брините, покрићемо вас-само погледајте додатне посебне понуде и информације о локалном тржишту некретнина.

Пређимо на добро, разговарајмо о просецима некретнина и ценама на њему у Мотичком Гаи-у. То је помало двосмислен избор, јер као и већина места, заиста зависи од тога шта тражите. Да ли говоримо о малим становима, великим старим породичним кућама или луксузним вилама? Уопштено говорећи, цене су прилично прихватљиве с обзиром да ћете добити делић раја. Некретнина овде нуди одличну вредност за новац у поређењу са другим деловима Црне Горе.

        

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 42

Топла породична кућа 102 м2, 1+3 у Ковацкой долини
  • Балкон
Топла породична кућа 102 м2, 1+3 у Ковацкой долини

Ковачка Долина

  • Собе 3
  • Површина 102 m2
Кућа се продаје у Миздоу 1 + 2 90м2
  • Балкон
Кућа се продаје у Миздоу 1 + 2 90м2

Жабљак

  • Собе 0
  • Површина 90 m2
Топли стан 36м2, 1+1 у центру Жабляка
  • Паркинг
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                   


Сада је поседовање имовине у Мотичком Гаи-у попут поседовања сопственог малог дела раја. То није само куповина цигле и малтера, Ох не, то је много више од тога! Улажете у стил живота, заједницу и душу овог прелепог чудног места на мапи. Без обзира да ли сте посвећени пуштању корена или само желите да направите профитабилну инвестицију, то је вин-вин.

Хајде да разговарамо о начину живота у Мотичком Гају. То није само обичан стари град, друже. Имамо величанствене планинске пејзаже у свим правцима, гурманску кухињу о којој сте могли само сањати и живахну, пријатељску заједницу. Становници су познати по гостопримству и зраче топлином која заиста додирује срце. И да ли сам споменуо укусну локалну кухињу? Овде вашим укусним пупољцима никада неће бити досадно.

На крају, дозволите ми да вам укратко кажем нешто о услугама које нудимо као агенција. За вас можемо организовати обилазак некретнина, помоћи у папирологији, па чак и упознати вас са локалним професионалцима као што су градитељи, дизајнери или пејзажисти - са готово свим оним што вам је потребно да бисте се овде настанили. Такође пружамо потпуну транспарентност када су у питању цене и поштовање законских прописа. У основи, ми смо ваша продавница некретнина на једном месту у Мотичком Гају. Зато се слободно обратите списковима некретнина или ако размишљате о посети. Време не чека никога, започните путовање по Црној Гори већ данас!