Хеј, тамо, свидеће ти се Богишићи! То је прилично слатко место изгубљено у црногорским лепотама. Тржиште некретнина је у овом тренутку прилично живахно, па заронимо и истражимо шта се овде нуди. И запамтите, момци, обратите се ако сте заинтересовани да сазнате више о повољним понудама и приступачним некретнинама за продају у Богишићима. Не одлажите то у дугачку кутију, у реду?

ОК, хајде да разговарамо о тесту. Просечне цене у Богишићима су погодне за оне који желе да уђу у свет некретнина. Видимо куће по цени од 1.500 до 2.000 евра по квадратном метру, у зависности од тога колико екстравагантно желите да постанете. Станови? Па, крећу се између 1.200 и 1.700 евра по квадратном метру. Договори? Има их много ако знате где да тражите. Све у свему, сцена овде даје добар повраћај за ваш новац.

        

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 119

Панорамска луксузна вила са базеном
  • Поглед на море
Панорамска луксузна вила са базеном

Богишићи

  • Собе 6
  • Површина 260 m2
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                                  


Не само куповина, већ и поседовање имовине у Богишићима такође иде прилично глатко. Без обзира да ли сте становник или странац, процес је јасан и прилично једноставан. Поседовање дела овог слатког кутка Црне Горе није само одлична инвестиција, већ и место за одмор током одмора. Не могу се жалити на то!

Живот у Богишићима заиста је дашак свежег ваздуха који тражите. То је блиска заједница окружена живописним пејзажима, чистим плавим водама и спектакуларним погледом. Јадранско море на вашем прагу, свеже морске плодове, одмерен живот. Како то звучи? Ох, и јесам ли споменуо да је то само камен удаљен од гламурозног града Тивата? Да, добро сте схватили!

САД о нама? Ми смо права Агенција за некретнине која пружа врхунске услуге. Продаја, куповина, изнајмљивање - без обзира на ваше потребе, ми ћемо вас покрити. Ако вас сврби да погледате наше предлоге или желите брзи обилазак града, слободно нам пошаљите е-пошту. Обећавамо да је вредно тога.

Дакле, то су Богисхицхи укратко, момци. Хајде! Учините себи услугу, контактирајте нас и дозволите нам да вам помогнемо да овде пронађете свој мали рај. Нећете пожалити. Тржиште некретнина у Богишићима неће чекати. Ви сте само један позив од остварења ваших снова! Има ли времена на свету боље него сада? Мислим да не!

Након што разговарамо, све ово ћаскање ћу довести у нешто формалније, исправити све граматичке грешке и одштампати детаље за вас. Само вам помажем да овде покријете све основе. Хајде сада, зови!