Добродошли, трагачи за земљом! Ваша потрага за земљом у Богишићима завршава се управо овде. Нема потребе да копате по небројеним огласима, прескачете обруче са агентима који не одговарају на захтеве или бринете о законитости имовине. Имамо све под контролом! Заинтересован? Само нам пошаљите е-пошту и ми ћемо попунити ваше поштанско сандуче најбољим понудама за продају земљишта у Богишићима!

Хајде да разговарамо о бројевима. Каква је штета од квадратног метра у Богишићима? Није све тако лоше као што мислите! Земљиште се овде обично продаје за око 60-90 евра по квадратном метру. Наравно, цене могу мало да варирају у зависности од различитих фактора као што су локација, зонирање, поглед и вероватно још десетак фактора. Али хеј, то су само основе некретнина, зар не?
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-9 приказивање 9

Земљиште 740м2 у Богишићи, Луштица са погледом на море
  • У близини мора
Земљиште у Лустици се продаје за изградњу виле
  • У близини мора

                   


Па, шта је добро рећи о поседовању земље у Богишићима? Добре вибрације су свуда, човече! Без обзира да ли размишљате о изградњи куће, покретању посла или само опуштању са комадом земље испод крила, свидеће вам се овде. Процес је прилично директан, локална администрација много помаже и све то. Добијате своју земљу, добијате своје папире и бум - постајете прави земљопоседник у трен ока.

"У реду, ја сам у игри", кажете. Али шта се дешава код Богишића? Проклетство, одакле уопште да почнем? У овом граду постоји шарм. Има сунце, море, планине, све осим кухињског судопера! Да не спомињем људе! Мирни су, пријатељски расположени и увек су спремни да се добро проведу. И схватите, постоји запањујуће место ' Порто Монтенегро; овде је све о луксузним јахтама, шик бутицима и ужурбаним забавама. То је такође само кратка вожња од Богисхицхија. Кажем вам, то је незаборавно искуство!

Желите да стекнете представу о нашим услугама? Ми ћемо деловати као ваше локалне очи и уши, водећи цео процес од проналажења потенцијалних парцела до склапања договора. Тако је, ти и ја смо на сваком кораку! Хоћеш да скочиш да видиш? Или само погледајте наше најновије листе доступних парцела у Богишићима? Нема проблема, друже! Пошаљите нам е-пошту или, још боље, позовите. Једва чекамо да кренемо у ову авантуру са вама!