Поздрав свима, добродошли, колеге ентузијасти некретнина! Дакле, тражите савршену прилику да купите било коју некретнину у Будви, Црна Гора. Врхунски избор, пријатељу. Овде нудимо много фантастичних понуда на тржишту које ће вам омогућити да уштедите новац. Осећате ли како вам пулс убрзава? Затражите више предлога и уверавам вас да ћете бити размажени избором.

Сада, одговарајући на најважније питање, шта је са ценама, зар не? Па, просечна цена универзалне имовине у Будви можда ће вас натерати да кажете: вау! Седите понизно, то ће коштати око 2.500-4.000 евра по квадратном метру. Ако тражите шик стан, износ може бити око 100.000 евра или више. Цена може изгледати мало стрма, али верујте ми, с обзиром на живописне пејзаже и раскошан живот, то је мала накнада.

            

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 222

Стан у Будви са верандом и парцелом 300 м од мора
  • У близини мора
Намештен двособан стан 58м2 у Будви
  • Намештај
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                             


Поседовање имовине у Будви је попут држања карте са џекпотом. Не само зато што је то врхунска инвестиција, већ и зато што долази са привилегијом ексклузивности. Замислите, летњиковац на Јадранском мору или можда стан с погледом на планине - звучи сањиво, зар не? Поред тога, стопа повећања цена некретнина овде је запањујућа. Уз стални прилив туриста, изнајмљивање станова може вам донети добар новац са стране.

Будва је фантастична таписерија Јадранског шарма, историјских чуда и бујног ноћног живота. То је коктел топлине старог града и модерног урбаног начина живота. Живети овде је као бити на бескрајном одмору. Будва је запањујућа-од приморских чари попут плаже Могрен до историјских чуда попут цитаделе. Клима је блага као летњи поветарац,а људи су топли као што су.

САД о нама? Нудимо комплетну услугу-куповину, продају, изнајмљивање некретнина како год желите. Ми смо ваши повереници, ваше руководство и, пре свега, ваши поуздани партнери. Ништа не улепшава наш дан као што вам помаже у проналажењу некретнина из снова. Зашто чекати? Затражите наше листе некретнина. Желите да осетите ову црногорску атмосферу? Хајде да закажемо посету. Верујте ми, Будва ће вас одушевити и ко зна, можда ћете пронаћи некретнину која вам најбоље одговара. Сада идите и купите свој будући драгуљ за некретнине!