Pozdrav svima, dobrodošli kolege ljubitelji nekretnina! Dakle, tražite izvrsnu priliku za kupnju bilo koje nekretnine u Budvi, Crna Gora. Vrhunski izbor, prijatelju. Ovdje nudimo mnogo fantastičnih ponuda na tržištu koje će vam omogućiti da uštedite novac. Osjećaš li kako ti se puls ubrzava? Zatražite još prijedloga i uvjeravam vas da ćete biti razmaženi izborom.

Sada, da odgovorim na najvažnije pitanje, što je s cijenama, zar ne? Pa, prosječna cijena univerzalne nekretnine u Budvi možda će vas natjerati da kažete: vau! Sjednite mirno, to će koštati oko 2500-4000 eura po četvornom metru. Ako tražite otmjeni stan, ta brojka može biti oko 100.000 eura ili više. Cijena se može činiti malo strmom, ali vjerujte mi, sa slikovitim krajolikom i luksuznim životom, to je mala cijena koju treba platiti.

            

Navedite kriterije pretraživanja i omogućite besplatne obavijesti da biste u pregledniku primali informacije o novim objektima
Navedite kriterije pretraživanja i omogućite besplatne obavijesti da biste u pregledniku primali informacije o novim objektima

1-20 prikaz 224

Namješten dvosoban stan od 58m2 u Budvi
  • Pogled na more
Povoljan hotel s 3 zvjezdice u Budvi, 900 m od plaže
  • Parkiralište
Navedite pojmove za pretraživanje u gore navedenom obliku za više rezultata ili upit .

                             


Posjedovanje nekretnina u Budvi je poput držanja karte s jackpotom. Ne samo zato što je to prvoklasna investicija, već i zato što dolazi s privilegijom ekskluzivnosti. Zamislite ljetnikovac na Jadranskom moru ili možda stan s pogledom na planine-zvuči sanjivo, zar ne? Osim toga, stopa aprecijacije nekretnina ovdje je nevjerojatna. Uz stalni priljev turista, iznajmljivanje smještaja može vam donijeti dobar novac sa strane.

Budva je fantastična tapiserija Jadranskog šarma, povijesnih čuda i užurbanog noćnog života. To je koktel topline Starog grada i modernog urbanog načina života. Živjeti ovdje je kao biti na beskrajnom odmoru. Od obalnih užitaka poput plaže Mogren do povijesnih čuda poput Citadele, Budva je zapanjujuća. Klima je blaga poput ljetnog povjetarca, a ljudi su topli koliko i dolaze.

Sad o nama? Nudimo cijeli niz usluga-kupnja, prodaja, iznajmljivanje nekretnina kako želite. Mi smo vaši povjerenici, vaše vodstvo i, prije svega, vaši pouzdani partneri. Ništa nam ne uljepšava dan poput pomaganja u pronalaženju nekretnine iz snova. Zašto čekati? Zatražite naše popise nekretnina. Želite li osjetiti tu crnogorsku atmosferu? Zakažimo posjet. Vjerujte mi, Budva će vas oduševiti i tko zna, možda ćete pronaći nekretninu koja vam najbolje odgovara. Sada idite i kupite svoj budući dragulj nekretnina!