Здраво пријатељу! Дакле, тражите квалитетну некретнину у дивним зидовима Буртасха, Црна Гора? Па, несумњиво сте дошли на право место. Иза себе имамо запањујући низ кућа, станова, парцела и свега осталог на шта можете обратити пажњу. Осим тога, можда вам мирна вила или елегантна луксузна резиденција више одговара? Само вичите и покупићемо неколико предлога који ће вас насмејати попут опосума који једе слатки кромпир!

Сада за цене ових лепотица. У Бурташију успон није тако стрм као што можда мислите. Ако је то стан који ће вам се свидети, тражићете око 1.200 до 1.500 евра по квадратном метру, док ће вас кућа коштати између 80.000 и 100.000 евра. Али, хеј, запамтите да су то само просеци - не брините, јер ћемо се потрудити да Вам пронађемо управо ону некретнину која одговара вашем буџету!

            

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 123

Нови стан у Бару са погледом на врт од 36 м2
  • Нови дом
Нова модерна кућа од 180 м2 у бару, земљиште од 400 м2
  • Паркинг
Породична двоспратна кућа од 176 м2 у бару, поље
  • Паркинг
Нова кућа у бару, поље са 3 стана за изнајмљивање
  • Нови дом
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                             


Поседовање имовине овде у Бурташију није само инвестиција. Ради се о томе да постанете део кохезивне заједнице и уживате у животу лаганим темпом. Подржаћемо вас у свим ситним детаљима-говоримо о регистрацији имовине, порезима, земљишним правима, свему, тако да се можете опустити и рећи "живјели"!

Хајде сада да разговарамо о животу у Бурташију. Смештен између стеновитих брда и кристално чистих вода, живот овде је попут бескрајног одмора. Људи су љубазни, храна је једноставно укусна и овде је прилично уредна култура кафића. Осим тога, сачекајте док не видите залазак сунца над Јадранским морем-одузима дах, рећи ћу вам! Можда бисте такође желели да истражите историјску тврђаву Буртасхи или обиђете винарију-живите добар живот, ха?

Коначно, о нашим услугама-ми нисмо само нека сумњива компанија. Не, господине, Ми смо искусни професионалци спремни да вас пратимо до краја-од тражења некретнина из снова до склапања договора у складу са свим потребним правним формалностима. Тражите више огласа или желите да посетите? Позовите нас и сви ћемо вам показати-уверени смо да ћете бити луди за Буртасхи!