Добродошли у Ваш онлине центар за све што је повезано са земљом у Буртасхи. Одушевљени смо што сте направили први корак у поседовању дела ове величанствене земље и једва чекамо да вам помогнемо! Не задржавајте се, позовите нашу канцеларију и затражите боље понуде на Земљи Буртасхи. Претворимо ваш сан о некретнинама у стварност!

Да ли питате о просечним ценама земљишта Буртасхи? Ох, не можете сумњати, имамо ове информације. Будите спремни на пријатно изненађење, земљиште у Бурташију је изненађујуће приступачно када га упоредите са другим европским локацијама. Овде можете очекивати да ћете потрошити између 40 и 60 евра по квадратном метру. Па, није ли то диван посао!
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-2 приказивање 2

Земљиште у бару за покретање посла
  • Паркинг

              


Поседовање дела територије Буртасхи није само имати комад земље који можете назвати својим. Ради се о томе да буде део његове богате културне заједнице. Штавише, ви ћете поседовати удео у једном од најмирнијих места Црне Горе. Пустићете своје корене на месту које је испуњено историјом и потенцијалом.

Успут, о Буртасхи, хајде да разговарамо мало о томе какав је живот овде. То је мирно, шармантно место које се може похвалити сликовитим пејзажима и топлином која долази само из кохезивне заједнице. Има све што вам треба, плус његова локација омогућава лак приступ свим важним садржајима. Додатни бонус: удаљен је неколико корака од Скадарског језера, највећег језера у јужној Европи.

Хајде сада да разговарамо о нама. Као реномирана Агенција за некретнине, нудимо вам широк спектар квалитетних услуга како бисте остварили свој сан о некретнинама. Пружамо детаљне информације о зонирању, грађевинским ограничењима и слично - рећи ћемо вам о сваком кораку на путу. Позовите нас, затражите нашу опсежну листу земљишних парцела у Бурташију, а још боље закажите посету да бисте сами видели овај прелепи драгуљ. Помозимо вам да кренете путем да постанете прави бурташки земљопоседник. Претворимо овај сан у стварност!