Поздрав свима, будуће комшије! Човече, на правом сте месту ако тражите првокласну некретнину у шармантном приморском селу Дона Лаиста, Црна Гора. Знате да се не можете упоредити са шармом светски познате Јадранске обале. Па зашто онда више повлачити време? Кренимо у потрагу за вашом некретнином, у реду? Не оклевајте и запамтите, ако су вам потребни додатни предлози, све што треба да урадите је да то кажете!

Хајде сада да пређемо на неку озбиљну ствар, у реду? Сви воле да ћаскају о ценама. Тхе Дона Лаетиа типичан смештај, било да је то удобан стан или вила породичне величине, коштаће вас негде између 1.000 и 3.000 евра по квадратном метру. Али запамтите, друже, овде се не издвајате само за цигле и малтер. Плаћате за првокласну регију и начин живота на којем пише "цоол".

        

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 101

Ексклузивна вила на првој линији у Тивати
  • Прва линија
Један стан 60.83м2 на пентхоусе са погледом на море
  • Поглед на море
Стан-студио 21м2 на пентхоусе са погледом на море
  • Учествују
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                                  


Сада посједовање дијела имовине Дона Ластве није само мјесто за вјешање шешира. Не, ради се о полагању права на свој комад црногорског раја. Дона Лаетиа је попут савршеног пломбира у топлој недељи, украшеног трешњом у мирним нијансама. И немојмо чак ни говорити о инвестиционом потенцијалу; џепови ће вам захвалити за неколико година, верујте ми.

Узгред, о Дону лајању... Човече, ово место је прави драгуљ. Удобно, мало приморско место, скривено у Боко-Которском заливу. То је као да направите корак даље од света тако што ћете се упустити у живот, где прелепе камене стазе воде до античке архитектуре у венецијанском стилу. И то је чисто, хладно море, ах! И све то у позадини прелепих зелених брда... Чекај, Јесам ли споменуо величанствену цркву из 14. века? Можда би то било прилично слатко за неке Instagram снимке.

Али хеј, немојмо ићи напред, у реду? Нисмо овде само да бисмо разговарали о региону. Наше услуге агенције за некретнине су такође прилично поуздане. Говоримо о персонализованој, пријатељској услузи лицем у лице која вас ставља у средиште процеса стицања некретнина. Имамо огласе за продају свих врста некретнина, било да се ради о скромном стану који вам се допао или елегантној вили са палисадом. Па зашто чекати? Контактирајте нас и започнимо овај родео са некретнинама у Дона Лаести, Црна Гора. Нећете пожалити, гарантујем!