Здраво пријатељу! Дакле, видим да гледате у Лепетану, Црна Гора, у потрази за неком врстом посла са некретнинама, ха? Разуман избор! Ово место је скривени драгуљ који је савршен за проналажење некретнина. Без обзира да ли сањате о хладном месту за одмор или мирном кутку за приватност, Лепетан има све. Међутим, не верујте ми само на реч. Пошаљите нам поруку и ми ћемо вам понудити неке од најбољих понуда које сте икада видели на некретнинама у овом прелепом углу света. Не седите предуго на њему, тржиште је тренутно вруће и ови малишани неће заувек лежати на полици!

ОК, пређимо на ствар. Шта ће вас коштати комад лепетанског раја? У просеку, цена стана је између 2.500 и 3.500 евра по квадратном метру. Желите ли уместо тога купити кућу? Гледате у износу од 180.000 до 300.000 евра. Наравно, ови бројеви могу варирати у зависности од локације, величине и свих оних чудних детаља које желите да користите на свом имању. Али не брините, обезбедићемо вам највише новца за ваш новац.

        

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 29

Кућа у Лепетане, Тиват, 1 линија мора да се опорави
  • Намештај
Ексклузивна вила на првој линији у Тивати
  • Учествују
Један стан 60.83м2 на пентхоусе са погледом на море
  • Поглед на море
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                             


Сада имам некретнину у Лепетану, па, то је сасвим друга ствар, друже! Не купујете само некретнину, већ купујете комад раја. Као власник куће, бићете посвећени свим локалним обичајима и фестивалима који ово место чине тако јединственим. Људи овде су топли као летње сунце и увек вас поздрављају осмехом. Уживајте у медитеранској кухињи у свом дому на обали мора или узгајајте чудан мали виноград у свом дворишту. Звучи као сан, зар не? Све је твоје, можеш га покупити.

Али то је више од цигле и малтера. Живети у Лепетану је као бити на одмору 24 сата дневно, 7 дана у недељи. У близини је спектакуларни Боко Которски залив, тако да ћете увек моћи да се освежите. Да ли сте знали да је Лепетане родно место древног римског мозаика, највреднијег артефакта у Јадранском региону? И немојте ме натерати да почнем са храном. Да ли служи морске плодове? Само првокласно, рећи ћу вам.

На крају, разговарајмо о томе шта можемо учинити за вас. У нашој агенцији је све у реду. Ми ћемо изабрати одговарајући објекат за вас, папирологију, преговарати и све то украсити лепим луком. То је као магија, само без чаробног штапића. Дакле, да ли желите да посетите Лепетане и погледате ове запањујуће некретнине? Контактирајте нас и ми ћемо вам раширити црвени тепих и приближити вас корак до куће из снова у Лепетану. Биће то паклена вожња!