Хеј, момци, надам се да сте сви спремни да учествујете у неколико невероватних послова са некретнинама! Ви сте на новцу ако сањате о земљи у Крашићима, Црна Гора. Верујте нам и само позовите нашу компанију да бисте сазнали најбоље понуде за продају земљишта. Не желите да пропустите најпопуларнију зону на тржишту некретнина у Црној Гори!

Хајде да прво разговарамо о ценама, у реду? Крашићи нису ваш град, а цене земљишта то показују. Цена варира од места до места, али у просеку се очекује да платите између 10 и 25 евра по квадратном метру. Имајте на уму да је ово крађа када узмете у обзир феноменални пејзаж и огроман развојни потенцијал.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-16 приказивање 16

Земљиште 740м2 у Богишићи, Луштица са погледом на море
  • У близини мора

                        


Запамтите, момци, поседовање земље у Крашићима није само скривање неке прљавштине под вашим именом. Ох не, ради се о усвајању начина живота, сна, будућности. Замислите ово: своју вилу, борову башту, прекрасан поглед на Јадранско море, а можда чак и виноград. То је прави шарм, ова компанија која поседује земљу.

Крашичи, сада је то место са веома јаким карактером. Није једна од оних модерних метропола у којима живот кључа, али оно што му можда недостаје у том погледу је сунчева светлост која десет пута појачава његов шарм и оригиналност. Што се тиче локалног становништва, црногорско гостопримство је аутентично колико може бити. Ох, и запамтите, Красхицхи има најфреквентнији парк за вакебоардинг који се налази усред пејзажа који одузима дах. Прилично кул, зар не?

ОК, хајде сада да се фокусирамо на себе на тренутак. Не продајемо вам само комад земље. Више волимо да вас упознамо са потпуно новим начином живота. Водићемо вас кроз сваку фазу: папирологију, таксе, порезе, правне глупости, како год желите. Ваш посао је да се само заљубите у ово место, све остало ћемо учинити ми. Дакле, желите да погледате неке гламурозне листе земљишних парцела или да кренете у мали обилазак? Само нам викните, покрићемо вас!

Баш тако, сунце. Земља Крашичи вас чека. Дакле, погледајте нашу агенцију и претворимо те снове у стварност, у реду? Са шармом Црне Горе, открићете да је повратак свакодневном градском животу мало сложенији него што сте замислили. Вежите се за забавно путовање, биће то паклено путовање!