Хеј тамо, трагач за земљом! Дошли сте на право место - имамо неколико сјајних крајева земље у Шушану, Црна Гора, који управо чекају некога попут вас. Контактирајте нас брже, јер оно што се данас нуди може нестати сутра. Слободно нас питајте за додатак и обећавамо да ћемо га послужити на столу.

Хајде да разговарамо о бројевима, у реду? Просечна цена земљишта у Шушану је крађа. Гледате око 60-100 евра по квадратном метру. Али хеј, држи главу горе, познати смо по својим успешним пословима. Проналажење добрих понуда и хватање пре него што било ко други сазна да је доступан за куповину је на неки начин наша ствар.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-16 приказивање 16

Продато је велико земљиште од 1704 м2 у Сутомору
  • Паркинг
Земљиште у бару за покретање посла
  • Учествују
Земљиште у Добра Вода на првој линији мора
  • Поглед на море

              


Поседовање земље у Шушану није само куповина, то је надоградња животног стила. Замислите да имате свој комад овог прелепог Балканског раја. Изградите кућу из снова, отворите мало предузеће за екотуризам-могућности су бескрајне. Закони су такође прилично строги, без нереда, без гужве. Мало папира и мало наше магије-и све то на располагању.

Схусхан, О мој боже, то је сјајно! Смештено између стеновитих брда и светлуцавог мора, управо је то место од којег се праве разгледнице. Успавани приморски град са шармом старог света подсетиће вас на домаћи хлеб ваше баке. Топло, удобно, пуно љубави. И немојте ме чак ни присиљавати да причам о локалном вину, то је криминално укусно!

Што се нас тиче, ми не продајемо само земљу, већ остварујемо снове. Преузимамо све, од проналажења савршеног дела до проласка кроз папирну бирокрацију. Све то радимо лаганим кораком и песмом у нашим срцима. Само да бисте видели тај широки, блистави осмех на лицу док држите папире на земљи, исплати се! Па, како би било да погледамо наше огласе? Можда чак крочите на своју будућу земљу? Пожури и викни нам.

Вау! Била су то пуна уста. Знаш, не кажем то... Савршено га формулишући, водећи рачуна да све буде на свом месту. Па, обећавам, не измишљам ништа. Све је то добро и све је истина. Надајмо се да вас је то повредило за живот! Сада идемо на посао, у реду?