Хеј, тамо! Поздрав свима вама, драги људи који траже најневероватније станове у срцу Будве, Црна Гора. Ох, не оклевајте сада, зароните одмах и истражите нашу огромну колекцију некретнина. И запамтите, ако не можете одмах да пронађете савршен дом, Само нас позовите и ми ћемо послати више опција директно у ваше поштанско сандуче.

Одлично, хајде да разговарамо о бројевима, у реду? У просеку сте спремни да издвојите између 2.000 и 3.000 евра по квадратном метру стана у Будви. Наравно, мало је скупо, али вреди, обећавам. Луксузни станови у центру града могу вас коштати мало више, на пример до 5.000 евра по квадратном метру. Детаљи, зар не? Али, наравно, цена допуњује неке прилично запањујуће карактеристике, опремљене тако да пуцају по шавовима из класе и удобности.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 175

Стан у Будви са верандом и парцелом 300 м од мора
  • Учествују
Намештен двособан стан 58м2 у Будви
  • Балкон

                        


Куповина стана у Будви је попут хватања златне гуске. Нема шале. Прво, уживате у уносној инвестицији. Вредност некретнина овде стално расте. Добијате двоструку корист-стално место за одмор и повећање новца, јер ово место можете изнајмити када нисте у близини. То је вин-вин, најбоље од оба света. Престаните да вучете време, амиго.

Сада пређимо на Будву. Ох ла ла, одакле да почнем? То је краљица бала на црногорској обали. Припремите се за плаже које одузимају дах, литице испуњене сунцем и олујни ноћни живот. Припремите се за бескрајно лето, јер се Будва може похвалити са 270 сунчаних дана. Живели бисте у срцу историје, у старом граду изграђеном у 5.веку. То није само картица из раја. Жива је, пулсира од светлости тренутка. Наравно, то је шлаг на торти!

Наша агенција је ваша све на једном месту, осигуравајући да добијете највише новца за свој новац, па чак и више. Претражујемо сваки кутак Будве у потрази за огласима и синхронизујемо их директно са вашим уређајем. Овде не ћаскамо само, друже, нудимо прилагођене планове засноване на вашем буџету и преференцијама. И запамтите, ми смо ту да се позабавимо вама. Дакле, направите корак напред! Припремите се за занимљиву авантуру проналажења смештаја на чаробном месту Будве. Једва чекам да ускоро добијем вест од вас, момци! Хајде да разумемо и пронађемо ваш рај у Будви за вас. Нека дођу добра времена!