Hej, tamo! Pozdrav svima vama dragi ljudi koji traže najljepše stanove u srcu Budve, Crna Gora. Oh, ne ustručavajte se sada, zaronite odmah i istražite našu opsežnu kolekciju nekretnina. I zapamtite, ako ne možete odmah pronaći savršen dom, samo nas nazovite i poslat ćemo više opcija izravno u vašu pristiglu poštu.

Dobro, onda razgovarajmo o brojevima, u redu? U prosjeku ste spremni izdvojiti između 2.000 i 3.000 eura po četvornom metru stana u Budvi. Naravno, malo je skupo, ali vrijedi, obećavam. Luksuzni stanovi u centru grada mogu vas koštati malo više, na primjer, do 5000 eura po četvornom metru. Pojedinosti, zar ne? No, naravno, cijena nadopunjuje neke prilično zapanjujuće značajke, opremljene tako da pucaju po šavovima od klase i udobnosti.
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-21 prikaz 93

Novi studio apartman u novogradnji u Budvi
  • Novi dom
Stan od 42 m2, u Budvi, sa pogledom na zeleni park
  • Parkiralište
Luksuzni penthouse s pogledom na more i bazenom u Budvi
  • Pogled na more

                        


Kupnja stana u Budvi je poput hvatanja zlatne guske. Bez šale. Prvo, uživate u unosnoj investiciji. Vrijednost nekretnina ovdje stalno raste. Dobivate dvostruku korist od stalnog mjesta za odmor i povećanja novca jer to mjesto možete iznajmiti kad niste u blizini. To je dobitna pobjeda, najbolje od oba svijeta. Prestani odugovlačiti, amigo.

Sada prijeđimo na Budvu. Oh-la-la, odakle da počnem? To je kraljica bala na crnogorskoj obali. Pripremite se za plaže koje oduzimaju dah, suncem okupane stijene i živahan noćni život. Pripremite se za beskrajno ljeto, jer Budva ima 270 sunčanih dana. Živjeli biste u srcu povijesti, u Starom gradu izgrađenom u 5.stoljeću. Ovo nije samo razglednica iz raja. Živa je, pulsira od svjetline trenutka. Naravno, to je šlag na torti!

Naša agencija je vaše sve na jednom mjestu, osiguravajući da dobijete najviše za svoj novac i još više. Pretražujemo svaki kutak Budve u potrazi za oglasima i sinkroniziramo ih izravno s vašim uređajem. Ovdje nismo samo čavrljali, prijatelju, nudimo prilagođene planove na temelju vašeg proračuna i preferencija. I zapamtite, mi smo ovdje da se pozabavimo vama. Dakle, napravite korak naprijed! Pripremite se za zanimljivu avanturu pronalaska smještaja u čarobnom mjestu Budve. Jedva čekam da se uskoro javim, momci! Pogledajmo i Pronađimo za vas svoj raj u Budvi. Neka dođu dobra vremena!