Здраво свима, значи да сте заинтересовани за станове у доброти, Црна Гора? Апсолутно невероватан избор, пријатељу. Ова лепотица се удобно налази на Јадранској обали, обећавајући погледе које новац не може купити. Ако једва чекате да се дочепате нечега, останите овде. Имамо читаву гомилу предлога који вас само чекају.

Када су у питању цене станова у љубазности, гледате просечну цену која не удара у џеп. Стан пристојне величине кошта око 100.000 евра. Али хеј, ако вам треба нешто луксузније, могли бисте очекивати износ северно од 200.000 евра. Све зависи од тога шта вам треба - било да је то сликовит поглед на обалу или близина ужурбаног центра града.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 115

Стан у љубазности са погледом на залив
  • Нови дом

                   


Имати свој стан у љубазности је попут добијања карте за рај. И овде не пуштам само дим. Замислите да се сваког јутра пробудите уз нежну буку мора или да одете у локални ресторан по свеже морске плодове кад год пожелите. Осим тога, ако желите да га изнајмите када нисте у близини, друже, овде је живахан туристички живот, тако да је стабилан други приход сасвим остварив.

Дозволите ми да вам кажем да је живот у љубазности једноставно сјајан. Све је у тим опуштеним вибрацијама, човече. Замислите Лијене поподневне сате док пијуцкате локална вина или грапу у једном од безбројних кафића на обали. Осим тога, ако желите мало да прошетате, на само неколико корака од вас је запањујући Боко Которски залив. Не сматра се само једним од драгуља Црне Горе.

Дакле, да резимирамо, наше агенцијске услуге покривају свих девет јарди. Нудимо прилагођене туре о потенцијалним куповинама, подносимо све папире, па чак и преговарамо. У основи, ти и ја смо на сваком кораку, друже. Ако желите да погледате неке станове у љубазности које имамо у равнотежи, контактирајте нас. Ко зна, можда је ваша кућа из снова у Црној Гори одмах иза угла.