Добродошли у потрагу за станом из снова у Шушану, Црна Гора. Желите ли се придружити црногорском начину живота? Имамо неколико прилично шик места за заузимање. Зато се немојте суздржавати, јавите нам шта тражите!

Сада пређимо на ствар. Шта ће те коштати? Па, овде видите неке прилично сјајне понуде. У просеку, цене станова у Шушану крећу се у распону од 50.000 до 250.000 евра, у зависности од величине, локације и онога што вам треба. Није лоше за мали комад медитеранског раја, ха?
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 110

Нови апартман у Сутомору 100м од пешчане плаже
  • Намештај
Двособан стан од 33 м2 у бару на трећем спрату
  • Намештај
Намештен стан у центру Сутоморе, само 250 метара од мора
  • У близини мора

                             


Спремни сте за корење? Поседовање стана у Шушану је прилично исплатива инвестиција. Одлична локација, као што видите. Такође, замислите то као да имате своје уточиште у граду изрезбареном директно са разгледнице. Минус бука, додајте смиреност, и воила – то је сва шушанова магија.

Шта је 411. број у Схусхан Лифе-у? Па, искрено, то је прилично лепо место за одмор. Замислите само да дане проводите опуштајући се окружени маслиницима, уживајући у сунчаном времену и уживајући у укусним медитеранским јелима. Поред тога, Которски залив је удаљен само неколико корака и налази се на УНЕСЦО-вој листи Светске баштине. То је живот, кажем вам!

Вратимо се нашим животима-разговарајмо о нашим услугама. Ми смо ваша продавница некретнина на једном месту у Шушану. Огласи, посете - како год желите, имамо све. Само нам пошаљите поруку када желите да купите било који стан у Шушану, у реду?

Да резимирамо-ти, Схусхан, стан из снова... то је љубавна прича која чека да се догоди. Па хајде, придружи нам се. Уроните у своју црногорску авантуру. Хајде да се то догоди заједно! Овде смо због тебе. Шта год вам треба, слободно нас само позовите! А сада идите и остварите свој сан о Црној Гори!