Поздрав свима, ловци на куће! Сањате да пронађете свој смештај под сунцем обасјаним небом Бара, Црна Гора? Добро сте схватили, радило се о становима у бару. И верујте нам, овде можете изабрати мноштво невероватних места. Па зашто нам не пошаљете поруку? Бићемо више него срећни да вам покажемо комшилук и помогнемо вам да разумете наш нови избор понуда за некретнине.

Што се тиче цена станова у бару, то је прилично фасцинантна сцена. Просечна цена имовине може се кретати од 1.000 до 1.500 евра по квадратном метру, у зависности од локације и погодности. Дакле, без обзира да ли желите да инвестирате у модеран, луксузан стан са задивљујућим погледом на море или удобан мали стан само неколико корака од центра града – бар вас покрива!
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 107

                             


Поседовање стана у Бару је остварење једног великог сна, и то не само зато што ћете живети у свом дому! Углавном се ради о томе да искористите све предности онога што бар може да понуди. Наћи ћете се усред очаравајућег пејзажа прожетог историјом, културом и толиком шарма старог света. Поред тога, имаћете потпуну слободу да истражите свет, уживате у опуштеном медитеранском начину живота и ухватите сваки сликовити залазак сунца.

Кад смо већ код бара, то је прави драгуљ. Познат по свом живописном духу, такође је апсолутни рај за оне који обожавају природу, храну и авантуру. Бар има понешто за свакога. Од старог маслиновог дрвета, најстаријег на свету, до спектакуларних рушевина старог Бара, а да не спомињемо неке од најбољих плажа у земљи, то је чисто блаженство. Живот у бару је обично лаган и безбрижан. Људи овде су топли, пријатељски расположени и живе својим темпом. И ти би то волео!

О нама? Па, увек смо били ту да вас водимо у потрази за савршеним домом. Нудимо широк спектар услуга некретнина посебно дизајнираних да ваш процес куповине или изнајмљивања стана учине што глаткијим. Желите да погледате наше предлоге или закажете посету? Не сумњајте више ни секунде! Позовите нас или пошаљите е-пошту. Једва чекамо да вам помогнемо у проналажењу стана из снова у бару.

И ево га, момци! На само сте корак од проналаска савршеног стана у бару. Па кренимо! Радовали смо се што ћемо ваше путовање у потрази за домом учинити што узбудљивијим. Видимо се у прелепом бару, Црна Гора!