Поздрав свима, момци! Да ли тражите добар посао за куће и виле у Крашићима, Црна Гора? Имамо гомилу понуда испуњених шармом и потенцијалом. Хајде да разговарамо о томе шта постижете. Позовите нас или напишите е-пошту и послаћемо вам неке врхунске понуде кућа и вила у Крашичију.

Хајде сада да разговарамо о ценама-нико не воли изненађења, зар не? У просеку сте спремни да издвојите око 200.000 евра за удобан дом средње цене у Крашићима. Желите мало шик вилу? Ове бебе почињу са око 600.000 евра. Запамтите да су ове цене флексибилне. Уз мало трговине, могли бисте постићи добар посао.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-21 приказивање 35

Ексклузивна вила на првој линији у Тивати
  • Паркинг
Стара камена кућа, који се налази у граду Kakrc, Луштица
  • Поглед на море

                        


Није тешко добити кућу или вилу овде, момци. Поред свакодневног уживања у прекрасним љепотама Црне Горе, цијене некретнина овдје брзо расту. Поред тога, постоји удобност и слобода која долази када сте сами себи господар. Да не спомињем, ако планирате да се повучете, то је дефинитивно звездано одредиште.

Крашичи? То је као комад раја. Смештен између смарагдних брда и азурног Јадранског мора, једноставно је запањујући. Локална храна је укусна, људи су пријатељски расположени, а атмосфера је лежерна као у висећој мрежи на лаганом поветарцу. Скоро сам заборавио да напоменем-имамо неколико прилично импресивних старих камених цркава испуњених историјом до врха. Неће Вам требати разгледница када живите овде!

Наша агенција? Да, ми радимо цео џогинг, тако да то нећете морати да радите. Потражите некретнине, папирологију, преговарајте како желите. Желите да осетите тепихе између ножних прстију пре него што предузмете било какву акцију? И то можемо организовати. Не буди странац. Пишите нам да се упознамо са најновијим понудама или да се договоримо о посети кућама и вилама у Крашићима. Једва чекамо да вам помогнемо да пронађете свој нови дом, слатки дом!