У чему је ствар, момци? Ако на мрежи Тражите најлепше куће и виле у Кримовицама у Црној Гори, онда сте дошли на право место. Стазе обрубљене палмама, кристално чисто Јадранско море и блага медитеранска клима Цримовице позивају на себе. Па, како би било да вас имамо овде у елегантном склоништу, ха? Пошаљите нам поруку и послаћемо вам шик пакет пун врхунских понуда за најекстравагантније домове и виле. ОК, хајде да одмах разговарамо о ценама.

У просеку, цене кућа и вила у Кримовицама су у оквиру вашег предвиђеног буџета. Да бисте добили добру понуду, можда ћете морати да потрошите око 200.000 евра. За елегантне виле краљевске величине, могли бисте очекивати уредних милион евра или више - поштена понуда за луксуз у овом рајском кутку.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-13 приказивање 13

Невероватна нова зграда са сталним погледом на море
  • Поглед на море
Усамљени вила у Кримовица
  • Балкон
Усамљени вила у Кримовица

Кримовица

  • Собе 4
  • Површина 160 m2
Мини-хотел се налази у Ластва Грбальска
Мини-хотел се налази у Ластва Грбальска

Ластва Грбальска

  • Собе 0
  • Површина 212 m2
Шармантна вила у мирном подручју у близини Будве
  • Балкон
Вила са 3 стана у 2 км од мора
Вила са 3 стана у 2 км од мора

Ластва Грбальска

  • Собе 0
  • Површина 300 m2

              


Сада је поседовање куће или виле у Кримовитзу најбоље што може бити. Ови домови пружају профитабилну инвестициону прилику захваљујући њиховој брзо растућој вредности. Замислите да се опустите у својој луксузној вили, опустите се, дивите се блиставој ривијери и знате да вредност имовине расте брже од плиме на обали. Вреди сваки пени, зар не?

Дакле, о животу у Кримовици. То су углавном сунчева светлост, пешчане плаже и опуштена атмосфера. Мештани су добродошли, а морски плодови су врхунски! Замислите свеже дагње, зачињене лигње и сочну рибу на сваком углу. Да бисте се загрејали, имате локално ледено пиво Никшичко-то је право блаженство!

Дакле, не можете избећи титански шарм Цримовице, зар не? Па, ево глазуре на торти. На само 10 минута вожње од града који се простире на брдима налази се Манастир Прасквица из 15. века, архитектонско чудо! То је комбинација сликовите лепоте и богате историје - није ли Цримовитз превише добар посао да би га пропустио?

Сада, дозволите ми да се представим. Ми смо ваша поуздана агенција за некретнине која Кримовитзу познаје као својих пет прстију. Од традиционалних кућа до луксузних вила, нудимо Вам много опција за истраживање. А ми једноставно не шаљемо огласе, друже. То је низ прилагођених услуга које одговарају вашем буџету и укусу које ће вам помоћи да се удобно сместите у свој нови дом. Па, шта кажете на то да нам сада нацртате неколико речи? Верујте ми, нема ништа узбудљивије од истраживања ових кућа и вила. Хајде да договоримо састанак или можда виртуелни излет? А ко зна, можда ће следећи корак бити кључеви ваше куће из снова!