Поздрав свима, добродошли! Очигледно сте паметан момак ако тражите земљу у Даниловграду. Не знају сви за овај мали драгуљ Црне Горе, али добили сте ове инсајдерске информације. Мало тајно, све се чува у тајности, зар не? Па зашто не бисте предузели следећи корак? Јавите нам, имамо гомилу понуда за продају земљишта на овом необичном месту. Видећеш, вреди.

Хајде сада да разговарамо о бакама, о старом мулаху. Цене земљишта у Даниловграду? Пријатно изненађење, рећи ћу вам. У просеку добијате између 10 и 15 евра по квадратном метру. Али ни на тренутак не претпостављајте да то значи да добијате другоразредну робу. Не, све је у вези са локацијом. Даниловград се налази у угодном кутку Црне Горе, што га чини прилично приступачним, али коју вредност нуди? Првокласно!
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-8 приказивање 8

                   


Поседовање земље у Даниловграду је као да имате златну карту. Замислите да сте на отвореном, потпуно сами. Ти си краљ или краљица сопственог замка... ух, поља, зар не? Могућности су једноставне... вау. Изградити кућу из снова, разбити виноград, уредити мало приватности у природи? Ти командујеш, а ми смо ту да се све догоди на велики начин.

Сада можда размишљате: "зашто тачно Даниловград?"Па, дозволите ми да вам кажем, ово место вас неће само одушевити, већ ће вас преплавити. Замислите место где је живот миран, људи су пријатељски расположени, а ваздух толико свеж да практично блиста. Плус, ово место? Уроњен у историју, тако да имате гомилу занимљивих ствари које треба погледати. Недалеко од Даниловграда постоји манастир који се зове Острог. Ископан је у тузи, не варам вас. И поглед кроз прозор... О боже, мораш то да видиш да би поверовао!

Завршите са пословима, наша агенција ће вас покрити. Имамо моћне везе у некретнинама, пуно пртљага локалног знања и имамо рецепт за успех који је још зачињенији од клице паприке. Па шта кажеш? Спремни за најаве због којих ћете рећи "вау"? Желите да наведемо пут до вашег идеалног места у Даниловграду? Само нас обавестите и ми ћемо кренути. Видимо се касније!