Хеј, па желиш да добијеш део ове некретнине у Сутомору, Црна Гора, ха? Потпуно то разумем. Нетакнуте обалне земље, инспиративни пејзажи су сан, зар не? Па, закопчајте се, јер смо у нашој агенцији овде да вас упознамо са земљом ваших снова. Имамо гомилу предлога који вас чекају у Сутомореу, зато немојте бити странац, јавите нам!

Па разговарајмо о бројевима. Просечне цене земљишта у Сутомореу. У просеку, вредност градске имовине износи око 60-100 евра по квадратном метру, али имајте на уму да цене могу достићи и до 300 евра по квадратном метру на овим сочним парцелама на самој обали мора. Па, то није мала промена, али хеј, знате како кажу: локација, локација, локација!
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-12 приказивање 12

Продато је велико земљиште од 1704 м2 у Сутомору
  • Паркинг
Земљиште у бару за покретање посла
  • Паркинг

    


Одмотајмо мало уназад и разговарајмо о поседовању земље у Сутомору. То је промена игре у инвестиционом простору, момци. Не само због нереалног потенцијала овог места, већ и због тога што се туристички прилив стално повећава. Можете себи изградити слатку малу кућу на плажи или чак створити посао – верујте нам, могућности су зреле и само чекају да се користе!

Ох, и Сутоморе? Не ради се само о песку и таласима. То је живахан град испуњен животом и традицијом. Смештен између блиставог Јадранског мора и бујних црногорских брда, овај град није ништа мање леп него што се на први поглед чини. Има харизматични Стари град,живахне пијаце и винограде који се протежу колико је око довољно. За љубитеље историје на брдима постоји историјски Манастир Светог Атанасија. То је стварно завиривање.

Пре него што вас пустим, разговарајмо мало о услугама наше агенције. Појединачна претрага, правна подршка, помоћ око дозвола - све то радимо. Не помажемо вам само да купите некретнину; пратимо вас у сваком кораку, осигуравајући да цео процес тече глатко као сат. Па хајде, погледајте нашу канцеларију или нам пошаљите е-пошту и ми ћемо за вас покупити оне парцеле у Сутомору о којима сте сањали.

ОК, завршавамо на томе. Сада сте корак ближе сну о поседовању земље у овом величанственом углу света. И знаш шта? Једва чекамо да вам помогнемо на вашем путовању. Зато запамтите наше име, уђите у ћаскање и почнимо да остварујемо те снове. Не ћутите ова питања, постављајте их на наш начин. Спремни смо и чекамо! Чао!