Здраво пријатељу! Добродошли у чаробну земљу Сутоморе, Црна Гора. Ако тражите савршено место за изнајмљивање слатког стана, онда сте погодили Буллсеие! Имамо читав арсенал шармантних и пространих опција које ће вас одушевити до сржи. Ако једва чекате да се дочепате још нечега из нашег укусног асортимана, не оклевајте! Назови нас и послужићемо те на сребрном тањиру.

Хајде сада да разговарамо о бројевима, у реду? Просечне цене станова у Сутомору варирају у области од 50.000 евра. Наравно, понекад може порасти на 75.000 евра или чак пасти на 35.000 евра, у зависности од параметара. Хајде, није тако строго, имамо простора за сочне преговоре!
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 94

Нови стан у Бару са погледом на врт од 36 м2
  • Нови дом
Намештен стан у центру Сутоморе, само 250 метара од мора
  • У близини мора
Једнособан стан 51 м2 у новој згради
  • Балкон
Једнособан стан 51 м2 у новој згради

Сутоморе

  • Собе 3
  • Површина 51 m2

              


Поседујте стан у Сутомореу, О мој боже, ово је одлична прилика да попијете шољу чаја! Замислите да се пробудите уз буку спокојних морских таласа у удобном, лепо уређеном простору. Још боље, то је паметна дугорочна инвестиција. Туристичка индустрија Црне Горе развија се брже него што пукне плута од шампањца. Можете чак и да протресете дрво новца изнајмљивањем своје "Сутоморске лепотице" током врхунца сезоне.

Говорећи о Сутомору, не мислимо само на величанствена својства. Овај мали приморски град је остварење снова, посебно за љубитеље плаже. Доврага, ово име се дословно преводи као "испод бора". Да, погодили сте, празнични излети испод мирисних борова на азурним плажама уобичајена су забава овде. Да Не спомињем укусну локалну кухињу, живахну културу и фасцинантне историјске реликвије.

Ми смо попут ваших кума-вила које се баве некретнинама. Од заштите некретнина из снова до решавања досадних правних питања, све је под нашим крилом. Тражите ексклузивније, софистицираније или приступачније апартмане у Сутомореу? Нема више речи! Контактирајте нас за комплетну листу или посету сајту. Хајде да претворимо ваш дом из снова у стварност.

Пре него што затворимо ово питање, имајте на уму да некретнине нису само посао, већ путовање. Један испуњен узбуђењем, изненађењима и апсолутним задовољством на крају. Као што кажу, кућа је тамо где је срце, а у Сутомору, Црна Гора, можда ћете само пронаћи прави дом свог срца.

Зато немојте вући време! Викни нам. Узбуђени смо што идемо на ово путовање са вама. Видимо се касније!