Па, здраво, драго ми је што те видим овде! Сигурно сте у потрази за дивном кућом за одмор или можда планирате свој велики потез у Бар, Црна Гора. Није ли ово место драгуљ? Ако не можете престати да маштате о елегантним кућама и луксузним вилама у бару, онда, друже, дошли сте на право место! Започнимо ваше узбудљиво путовање управо овде. Да ли вам треба више опција? Само нас контактирајте и, верујте ми, понудићемо вам много запањујућих кућа и вила у бару.

Можда сада размишљате: "колико ће ме то коштати?"Па, дозволите ми да вам кажем да бар није најскупље место на Јадранској обали. Просечна цена виле или куће у бару варира у области €150 хиљада -€350 хиљада.може бити мало ниже, може бити мало више, то у великој мери зависи од локације и стања имовине. Али озбиљно, није ли ово диван посао за шармантну кућу одмах поред мора?
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 164

На продају мини хотел са 10 апартмана у бар ривијери
  • Учествују
Нова кућа у Šušanj са погледом на море 1 км од мора
  • Поглед на море

                             


Нећемо улазити у детаље, али поседовање куће или виле у бару значи не само стилски одмор, већ и велику шансу да профитирате од изнајмљивања. Замислите само све већи број туриста који хрле овде сваког лета, којима је потребно удобно место да проведу свој одмор. Ово би могла бити ваша вила у којој се мажу лосионом за сунчање. Ако сте спремни за то, можемо вам рећи више о овом аспекту!

Бар, О боже! У ствари, мање личи на град, а више на једно огромно место за одмор. Сунце сија скоро 270 дана у години и савршено је место за љубитеље сунчања. Поред тога, са запањујуће лепим Јадранским морем с једне стране и стеновитим планинама с друге стране, сваки поглед је вредан разгледнице. И да ли сам споменуо да бар има најстарије маслиново дрво на свету? Тачно; разговарали смо о томе да је стар више од 2.000 година. Разговарајте о томе да сте укорењени у историји!

САД сигурно мислите да ћемо се с тим догодити? Па, поред тога што смо ваши љубазни гуруи некретнина у суседству, нудимо и услуге као што су правна подршка, управљање имовином, па чак и услуге поправке. Дакле, у основи смо све на једном месту за све ваше потребе за некретнинама у бару. Желите да погледате друге огласе или чак планирате да посетите некретнину? Све што треба да урадите је да нас позовете и ми ћемо све решити.

Дакле, пријатељу, имамо пуно залиха, а бар је спреман и чека. Да ли сте спремни заронити у ову ствар? Били смо одушевљени што смо могли да вам помогнемо на овом путовању. И верујте ми, нема довољно високе планине или превише луксузне виле, али нећемо се пењати или тражити за вас. Остваримо твој сан. Учинимо вас срећним власником куће у шармантном граду Бар, Црна Гора!