Pa, bok, drago mi je što te vidim ovdje! Sigurno ste u potrazi za prekrasnom kućom za odmor ili možda planirate svoj veliki potez u Bar, Crna Gora. Nije li ovo mjesto dragulj? Ako ne možete prestati maštati o otmjenim kućama i luksuznim vilama u baru, onda ste, prijatelju, došli na pravo mjesto! Započnimo vaše uzbudljivo putovanje upravo ovdje. Trebate više opcija? Samo nas kontaktirajte i vjerujte mi, ponudit ćemo vam puno nevjerojatnih Kuća i vila u baru.

Možda sada razmišljate: "koliko će me to koštati?"Pa, dopustite mi da vam kažem da bar nije najskuplje mjesto na Jadranskoj obali. Prosječna cijena vile ili kuće u baru kreće se u području od 150 tisuća do 350 tisuća, može biti malo niža, može biti malo viša, to uvelike ovisi o lokaciji i stanju nekretnine. Ali ozbiljno, nije li to savršen posao za šarmantni dom tik uz more?
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima
Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-21 prikaz 62

Luksuzna vila u baru s pogledom na more i vrt maslina
  • Pogled na more

                             


Nećemo ulaziti u detalje, ali posjedovanje kuće ili vile u baru ne znači samo moderan odmor, već i veliku priliku za zaradu od najma. Zamislite samo sve veći broj turista koji ovdje hrle svako ljeto kojima je potrebno ugodno mjesto za odmor. To bi mogla biti vaša vila u kojoj se razmazuju losionom za sunčanje. Ako ste spremni za to, možemo vam reći više o ovom aspektu!

Bar, O moj Bože! Zapravo se manje osjeća kao grad, a više kao jedno ogromno mjesto za odmor. Sunce sja gotovo 270 dana u godini i savršeno je mjesto za ljubitelje sunčanja. Uz to, s zapanjujuće lijepim Jadranskim morem s jedne i stjenovitim planinama s druge strane, svaki je pogled vrijedan razglednice. I jesam li spomenuo da u baru raste najstarija maslina na svijetu? Tako je; Razgovarali smo o tome kako je star više od 2000 godina. Razgovarajte o tome da ste ukorijenjeni u povijesti!

Sad sigurno mislite, što ćemo od ovoga? Pa, osim što smo vaši ljubazni gurui nekretnina u susjedstvu, nudimo i usluge kao što su pravna podrška, Upravljanje nekretninama, pa čak i usluge popravka. Dakle, u osnovi smo sve na jednom mjestu kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe za nekretninama u baru. Želite li provjeriti druge oglase ili čak planirate posjetiti nekretninu? Sve što trebate učiniti je nazvati nas i mi ćemo to shvatiti.

Dakle, prijatelju, imamo puno toga na skladištu, a bar je spreman i čeka. Jesi li spreman zaroniti u ovo? Jednostavno smo bili oduševljeni što smo vam mogli pomoći na ovom putovanju. I vjerujte mi, nema dovoljno visoke planine ili vile koja je previše luksuzna, ali nećemo se penjati niti ih tražiti za vas. Ostvarimo tvoj san. Učinimo vas sretnim vlasnikom kuće u šarmantnom gradu Bar, Crna Gora!