Поздрав свима, момци! Добродошли на брод за оне који су у потрази за кућама и вилама својих снова управо овде у срцу Богишића, Црна Гора. Позовите нас за неке сјајне понуде! Ништа не вришти " дом " као наше виле у медитеранском стилу, или можда више волите нешто модерније? У сваком случају, имамо оно што тражите.

Хајде сада да разговарамо о новцу. Када купујете некретнину у Богишићима, рачунате у просеку око 1.500 евра по квадратном метру новоизграђене виле. Код куће? Па, често коштају око 1.200 евра по квадратном метру, али цена може да варира у зависности од локације, погодности и тако даље. Али хеј, не дозволите да вас ови бројеви уплаше! Некретнине овде свакако вреде сваки пени.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-8 приказивање 8

Панорамска луксузна вила са базеном
  • Намештај
Панорамска луксузна вила са базеном

Богишићи

  • Собе 6
  • Површина 260 m2

                                  


Поседовање куће или виле у Богишићима је попут поседовања дела раја. Замислите да уживате у сјају величанственог јутарњег сунца у својој башти или да имате роштиљ са пријатељима у дворишту док гледате како сунце залази изнад Јадрана. Са одличним временом током целе године, ово је најпогодније место за одмор. Сваки тренутак проведен овде је сећање које треба ценити.

Сликовити Богишићи нису само лепе куће и зликовци. То је живо место за живот, уживање у природним лепотама и локалној заједници, Ох, они су дивни људи. Да ли сте знали да су Богишићи добили име по чувеном научнику Валтасару Богишићу, који је овде рођен? Његова родна кућа је призор који вреди погледати! На овај начин купујете смештај у подручју натопљеном историјом и традицијом.

Наша агенција неуморно ради на томе да вам помогне да се настаните у Богишићима. Спремни смо да помогнемо у свакој фази - од преговора о трансакцији до папирологије. Позовите нас за најновије вести о кућама и вилама у Богисхицхију, или још боље, погледајте неколико излета. Обећавамо вам да ће то бити љубав на први поглед.

Запамтите да је проналажење куће више од зидова и плафона. То је атмосфера, то су људи, и доврага, да, то је живот у којем ћете живети. Па, ко је спреман да лови кућу? Позовите нас данас и хајде да нађемо вашу кућу из снова у Богишићима, у реду?