Хеј, на правом сте месту ако желите да погледате куће и виле у Боргеу, Црна Гора је једно од најшармантнијих места у округу. Погледи су једноставно запањујући, а дом је поглед. Зар не желите да копате дубље у историји некретнина у Борју? Пошаљите нам е-пошту и ми ћемо одабрати најбоље доступне понуде за вас. То није шала.

Затим, разговарајмо о новцу. Можда се питате колико новца треба да издвојимо за ове елегантне апартмане у Боргеу? Па, почетни трошак зависи од тога шта тражите, али претпоставимо да вас занима нешто прилично стандардно, а не лудо шик или нешто слично. Гледате просечну цену која се креће од 150.000 до 200.000 евра. Луксузније виле, наравно, могу вас коштати више него пени, размислите ближе млину.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 26

Пројекат куће у изградњи на продају у Борje
  • Учествују
Топла породична кућа 102 м2, 1+3 у Ковацкой долини
  • Балкон
Топла породична кућа 102 м2, 1+3 у Ковацкой долини

Ковачка Долина

  • Собе 3
  • Површина 102 m2
Кућа се продаје у Миздоу 1 + 2 90м2
  • Намештај
Кућа се продаје у Миздоу 1 + 2 90м2

Жабљак

  • Собе 0
  • Површина 90 m2

                        


Па, шта је ново у поседовању ових објеката? Куповина куће или виле у Боргеу је једноставна ствар. Једном када Дате готовину-ово место је потпуно ваше. Можете се опустити у својој луксузној дневној соби, направити нешто укусно у добро опремљеној кухињи или се једноставно опустити у бујној башти са освежавајућим напитком у руци.

Хајде сада да разговарамо о животу у Боргеу. Пријатељу, то је генијално! Све је у опуштеној атмосфери и запањујућем пејзажу. То је као да сте на бескрајном одмору. Можете ли погодити шта још? У овом необичном селу постоји неколико епских планинарских стаза са погледом да бисте веровали.

Што се нас тиче, ми смо ту да направимо потрагу за вашом некретнином. Сарађујући са нама, можете рачунати на све врсте услуга некретнина-куповину, продају, изнајмљивање – како год желите! Тражите тему? Имамо један. Да ли вам треба пространа башта или пространи балкон? Сматрајте да је случај завршен. Желите да погледате још више понуда или закажете посету? Јавите нам и ми ћемо то учинити. Куповина куће из снова у Боргеу је на дохват руке. Не буди странац, пошаљи нам поруку и учинимо да се то догоди. Јоло, зар не? Па зашто данас не скочити?

Дакле, имате све, од цена боравка у Борји до наших услуга. Али не брините, нећемо вас оставити у лимбу-само запамтите да смо у кораку или само на удаљености од телефонског позива. Борје те чека. И ми такође. Контактирајте нас и почните да делујете. Верујте ми, нећете пожалити.