Добродошли момци! Дакле, тражите неку врхунску некретнину или малу удобну кућу у Боргеу, Црна Гора, зар не? Не могу рећи да те кривим. Ово место је прави драгуљ, али до тога ћемо доћи касније. Сада, ако тражите више информација, одјеке сјајних понуда или ако сте спремни да одмах кренете на посао и одузмете део раја, позовите нас и ми ћемо вас упознати са најновијим понудама. Верујте нам, желећете да учествујете у овим пословима.

Када су у питању цене у Боргеу, морамо бити реални. Просечна цена стамбене имовине је између 1.000 и 1.500 евра по квадратном метру, али нека вас то не плаши. Запамтите да је то само просек, а стварна цена може бити много привлачнија. Постоје мањи објекти који почињу са око 500 евра по квадратном метру. Идите мало у куповину, дружите се са нашим тимом и дефинитивно можемо пронаћи нешто што ће одговарати вашем буџету.

        

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 42

Пројекат куће у изградњи на продају у Борje
  • Учествују
Топла породична кућа 102 м2, 1+3 у Ковацкой долини
  • Учествују
Топла породична кућа 102 м2, 1+3 у Ковацкой долини

Ковачка Долина

  • Собе 3
  • Површина 102 m2
Кућа се продаје у Миздоу 1 + 2 90м2
  • Паркинг
Кућа се продаје у Миздоу 1 + 2 90м2

Жабљак

  • Собе 0
  • Површина 90 m2
Топли стан 36м2, 1+1 у центру Жабляка
  • Намештај
Село од 20.000 м2 са 16 кућа на продају у Жабљаку
  • Намештај
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                             


Поседовање имања у Боргеу сан је детета! То није само профитабилна инвестиција, већ и мали део раја. Власници некретнина уживају иста права и привилегије као и локални становници. Зачас ћете постати део невероватне заједнице. И успут, приход од закупа није нешто од чега се нос може извући, с обзиром на Борјеову растућу популарност.

Хајде сада да читамо рап о Боргеу. То је удобно место у Црној Гори са опуштеном атмосфером. Зелена брда, сликовити пејзажи, гостољубиви мештани - све изгледа тако... па, Блажени. А ако сте љубитељ активности на отвореном, уживаћете у планинарењу оближњим планинама. Пејзаж је једноставно кул! Чуо сам да је ово омиљено место за професионалне фотографе.

Као ваша поуздана агенција за некретнине са дугогодишњим искуством, ту смо да вам помогнемо. Наше услуге осигуравају да добијете добар посао и одмах се сместите у живот у Борји. Водимо вас, преговарамо у ваше име и обављамо сав званични посао. Зато заборавите на стрес и главобољу, позовите нас и ми ћемо почети да делујемо уместо вас. Послаћемо вам најзанимљивије предлоге или организовати посету ако сте спремни за почетак. Лопта на вашем терену!

Дакле, момци, након што погледате овде наведене информације, обавезно подигните телефон и дозволите нам да вам помогнемо даље. Проналажење имовине из снова у Боргеу је много лакше уз мало стручне помоћи. Хајде да то решимо заједно, у реду? Време пролази!