Хеј, тамо! Сигурно проверавате имовину у Баосхицхију, зар не? Браво, то је прилично разуман потез. Баошићи су у великој мери скривени драгуљ Црне Горе, а за вас имамо неколико некретнина вредних дивљења. Па, како би било да прекинемо нашу везу, у реду? Обећавамо да ћемо послати неке од најбољих понуда некретнина у ваше поштанско сандуче којима ћете тешко одољети!

Хајде сада да разговарамо о ценама. Мислим, признајмо, сви имају буџет. Па, у Баосхицхију је тржиште некретнина било наклоњено људима. У просеку бисте потрошили негде око 80.000-90.000 евра на пристојан стан. Ако више волите виле са задивљујућим погледом, цена ће бити око 300.000-400.000 евра. Уопште не убијте, с обзиром на то шта добијате за свој новац, зар не?

        

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 196

Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                             


Поседовање имовине у баосхицхију, пријатељу, озбиљно је попут поседовања дела раја. Замислите да се пробудите са спектакуларним погледом на планине или да се опустите на свом балкону док гледате како сунце залази изнад Јадрана. Штавише, мештани су толико добродошли да ћете се одмах осећати као код куће. То је место где не остајете само, већ припадате њему.

Ох, и разговарајмо о животу у Баосхицхију. Ово проклето место има свој шарм. Замислите ово: чудесне калдрмисане улице, запањујућа архитектура старог света, опуштен начин живота и запањујући морски плодови. Осим тога, овде се налази историјски манастир војник. Прошетајте тамо и верујте ми, изгубићете се у његовом спокоју. Шлаг на торти? Јадранско море, са кристално чистом плавом водом, удаљено је само неколико корака.

Дакле, што се тиче наших услуга, нудимо све што је потребно када је у питању некретнина у Баосхицхију. Код нас добијате врхунску свеобухватну помоћ, било да купујете, продајете или изнајмљујете. Наш тим је што је могуће локални, што значи да знају најбоље нише у Баосхицхију. Дакле, без шале, добијате стварну корист. Само поздравите, добићете позив да нас посетите са читавом листом некретнина које можете изабрати. Поред тога, можемо организовати посету објекту у било које време које вам одговара. Како ти је то?

У реду, следећа ствар коју треба да урадите је да нас контактирате. Пишите нам да се упознамо са најсвежијим и најповољнијим понудама у Баосхицхију. Кажем ти, нећеш зажалити. Искористимо ову прилику, у реду? Супер, радујем се вашем позиву!